NA PRENÁJOM 1kk - Apartmán, Košice - Staré Mesto

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Staré Mesto
Lokalita.: Košice - mestská časť Staré Mesto
Ulica.: Krivá
18 m²
9
2
1
úplne prerobený
prenájom - Garsónka
520,- €/mes.
Ponúknite vlastnú cenu

12528x zobrazená v zozname / 546x zobrazená detailne / 159x zobrazená detailne tento mesiac

Hľadáte nadštandardné bývanie v tesnej blizkosti historického cetra mesta na prenájom? Pozrite si tento prémiový 1kk apartmán na Krivej ulici v bytovom komplexe Krivá 18.

Realitná kancelária RELCOM Vám exkluzívne ponúka na prenájom ešte neobývaný 1+ kk apartmán v novorekonštruovanom bytovom dome - Krivá 18 o výmere 18m2


POPIS



Kompletne zariadený 1kk apartmán o výmere 18 m2 sa nachádza na 2. nadzemnom podlaží. Byt sa prenajíma plne zariadený. V kuchyni sa nachádza sklokeramická varná doska, chladnička s mrazničkou, mikrovlnka a kuchynské príslušenstvo. Obývačka je zariadená sedacou súpravou, konferenčným stolíkom, TV, posteľ 140cm s úložným priestorom. Kúpeľňa je spojená s WC a disponuje práčkou a sušičkou a sprchovacím kútom. Predsieň bytu je tiež vybavená úložným priestorom.

OBČIANSKA VYBAVENOSŤ



V blízkom okolí bytu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Pešou chôdzou sa dostanete za pár minút na Hlavnú ulicu, kde sa nachádzajú obchody, reštaurácie, kaviarne, bary. V bezprostrednej blízkosti sa nachádza súkromná materská škola, štátna materská škola, základná škola, čerpacia stanica Slovnaft, Jumbo centrum, nemocnica s poliklinikou, lekáreň, pizzeria, reštaurácia. Pár minút chôdze sa nachádza mestský park.

CENA



Byt sa v uvedenom štandarde prenajíma za 520€/mesačne vrátane energií + 20€ internetu. Depozit je 1.000€. Cena zahŕňa kompletný servis spojený s vypracovaním dohody o zložení zálohy, nájomných zmlúv, preberacieho protokolu a kompletný právny servis renomovanou advokátskou kanceláriou s viac ako 20 ročnou praxou.

V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať na tel. čísle – Mgr. Adam Kovács, Realitná kancelária RELCOM.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha18 m²
Úžitková plocha18 m²
Poschodie2
Počet poschodí9
Počet izieb1
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Internetoptika
Kúpeľňasprchovací kút
Balkónnie
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky