Na prenájom 2i byt 44m2 + park. miesto, Liptovská - Trenčín

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčín
Ulica.: Liptovská
44 m²
7
5
2
nie
nie
áno
prenájom - 2-izbový byt - Novostavba
550,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3900x zobrazená v zozname / 100x zobrazená detailne / 100x zobrazená detailne tento mesiac

RADO Reality Vám ponúka na prenájom 2-izbový byt s rozlohou 44m2 v novostavbe od spoločnosti Monolit, na ulici Liptovská v Trenčíne. Bytový dom bol kolaudovaný v roku 2014, je zateplený a má vlastnú plynovú kotolňu a bezbariérový prístup. K bytu prislúcha aj pivnica s rozlohou približne 2m2 a balkón s rozlohou približne 3m2.

Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, z ktorej je vstup do obývačky s kuchynským kútom, a tiež aj do kúpeľne s WC. Z obývačky sa ďalej dostaneme do spálne a na balkón.

Byt sa prenajíma čiastočne zariadený. Zostáva tu kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi (varná doska, rúra na pečenie, mikrovlnná rúra a digestor), chladnička s mrazničkou, vešiaková skriňa v chodbe, skrinka v kúpeľni aj ostatné zariadenie, ktoré vidíte na fotografiách.

V blízkosti domu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Sú tu viaceré škôlky, základná škola, Obchodné centrum Južanka, viaceré reštaurácie a pohostinstvá, zastávky MHD, zdravotné stredisko, poliklinika, zubná pohotovosť, veterinárna ambulancia, kultúrne centrum, a mnoho iného. Rodiny s malými deťmi zaiste poteší veľké množstvo detských ihrísk v okolí. Pre športových nadšencov je pripravené workoutové ihrisko alebo lesopark Brezina.

K bytu prislúcha aj jedno parkovacie miesto, na ktoré je vidno priamo z bytu.

Bytový dom spĺňa energetický certifikát kategórie B.


3D prehliadka: https://my.matterport.com/show/?m=iu1toq6RcDW

Cena nájmu je 550,-€ s energiami. Skladá sa depozit vo výške 1.100,-€.


Patrik Pavlík, RSc.


RADO Reality Group
Tel:
E-mail:

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo a vyhotovenie nájomných zmlúv.

RADO Reality Group je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha44 m²
Úžitková plocha44 m²
Poschodie5
Počet poschodí7
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynnie
Internetoptika
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné – vlastná kotolňa
Balkónáno - 1
Pivnicaáno
Garážnie
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené zZmiešané
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Energetický certifikátB
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Orientáciazápadná
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky