Na prenájom 2i byt 48m2 + park. miesto, Halalovka - Trenčín

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčín
Ulica.: Halalovka
48 m²
4
1
2
nie
nie
áno - 1
nie
prenájom - 2-izbový byt
550,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

3501x zobrazená v zozname / 194x zobrazená detailne / 194x zobrazená detailne tento mesiac

RADO Reality Vám ponúka na prenájom krásny priestranný 2izbový byt s rozlohou 48m2 na ulici Halalovka v Trenčíne. Byt sa nachádza na 1. poschodí v zateplenej tehlovej bytovke. K bytu prislúcha aj veľká pivnica a vlastné parkovacie miesto pred domom.

Byt pozostáva z otvorenej vstupnej časti spojenej s kuchyňou a obývačkou s balkónom. Z obývačky sa ďalej vchádza do samostatnej spálne a kúpeľne s WC.

Byt sa prenajíma zariadený. Kuchynská linka obsahuje chladničku, vstavanú rúru na pečenie, elektrickú varnú dosku a umývačku riadu. V spálni je okrem vstavanej skrine aj manželská posteľ.

Okolie bytu je tiché a kľudné. V blízkosti sa nachádza obchodné centrum Južanka, škôlky, základné školy, zastávky MHD, a mnoho iného. Zopár minút od domu sa nachádza lesopark Brezina kde si na svoje prídu ľudia obľubujúci turistiku, cykloturistiku, hubárčenie, alebo prechádzky na čerstvom vzduchu.

Cena nájmu s energiami je 550,-€ mesačne. Pri podpise nájomnej zmluvy sa skladá depozit vo výške dvoch mesačných nájmov, ktorý je vratný po skončení nájmu. Nájom je možný na 1 rok a dlhšie.

Byt je voľný od 1.10.2024.


V byte nie je povolené chovať žiadne domáce zvieratá.

3D prehliadka: https://my.matterport.com/show/?m=ABUY1ffoUFh


Patrik Pavlík


Váš realitný poradca
RADO Reality Group, s.r.o.

M:

Facebook: RADO Reality



Uvedená cena je konečná a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo a vyhotovenie nájomných zmlúv.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha48 m²
Úžitková plocha48 m²
Poschodie1
Počet poschodí4
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynnie
Kúpeľňavaňa
Vykurovanievlastné - elektrické
Terasaáno - 1
Pivnicaáno
Garážnie
Výťahnie
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Klimatizácianie
Energetický certifikátB
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Orientáciaseverovýchodná

Vaše hodnotenie ponuky