NA PRENÁJOM 2i. BYT v centre Martina

Štát.: Slovensko
Mesto.: Martin
Lokalita.: Martin
62 m²
prenájom - 2-izbový byt
530,- €
Ponúknite vlastnú cenu

852x zobrazená v zozname / 55x zobrazená detailne / 55x zobrazená detailne tento mesiac

B10 vám ponúka na prenájom 2 izbový byt v Martine v centre.

Byt má rozlohu 62 m2 a nachádza sa na zvyšenom prízemí panelového domu. Dispozíciu tvorí vstupná chodba so stavanou skriňou, veľká izba so skriňou, zariadená obývacia izba so vstupom na balkón, vybavená kuchyňa, kúpeľňa s toaletou. Orientácia je na severnú, južnú a svetovú stranu. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou a je vkusne a moderne zariadený. K bytu prislúcha už spomínaný balkón o výmere 3 m2.

Lokalita:



Je tu výborná pešia dostupnosť do centra, zastávky MHD par metrov od sídla bytu. Veľké nákupné centrum galéria 10 minút pešo, škôlka, základné a stredné školy, Jesseniova lekárska fakulta

v Martine, doslova komfort bývania v centre diania. V blízkom dosahu je niekoľko detských ihrísk, kaviarne, reštaurácie a plná občianska vybavenosť.

Cena prenájmu je 530€/mesačne vrátane všetkých energií s TV a internetom. Byt sa prenajíma zariadený. Parkovanie je možné pri bytovom dome. Byt je voľný po dohode ihneď. Uprednostňujeme dlhodobý prenájom. V byte nesmú byť domáce zvieratká. Mesačný nájom sa platí vždy vopred a pri uzatváraní zmluvy o nájme sa platí 1 mesačný nájom, 1 depozit a odmena sprostredkovateľa. Ďalšie informácie rád poskytnem telefonicky alebo e-mailom.

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 122117



Cena: 530€/mesiac

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha62 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky