NA PRENÁJOM - 2i byt vo vyhľadávanej lokalite - KLINCOVA ul.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Klincová
50 m²
prenájom - 2-izbový byt
860,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1983x zobrazená v zozname / 149x zobrazená detailne / 25x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na prenájom krásny 2-izbový byt v nadstavbe z roku 2015, situovaný na 5. poschodí z 5. na Klincovej ulici 32 v Bratislave, časť Ružinov-Nivy. Tento svetlý a útulný byt bez výťahu ponúka pohodlné bývanie v tichej a vyhľadávanej lokalite.

Dispozícia bytu:



PredsieňSpálňaObývacia izba spojená s kuchyňouKúpeľňaTerasa (5,74 m²) s výhľadom do tichého vnútrobloku a oblasť rodinných domovCelková podlahová plocha bytu je 44,59 m² (bez terasy).

Byt je plne vybavený a disponuje moderným vnútorným zariadením vrátane vstupných bezpečnostných dverí, klimatizácie a podlahového kúrenia.

Lokalita:



Byt sa nachádza v pokojnej oblasti s výbornou občianskou vybavenosťou. V blízkosti nájdete športoviská, kúpalisko, vysoké školy, banky, nemocnice, polikliniku, reštaurácie, obchodnú sieť, centrálne trhovisko, nákupné centrá a rekreačnú zónu pri jazere Štrkovec.

Dopravná dostupnosť: Perfektné spojenie s centrom mesta zabezpečuje mestská autobusová doprava do 5 minút. V blízkosti sa nachádza niekoľko zastávok MHD (autobus, električka,trolejbus) a dopravné uzly ako autobusová stanica Mlynské Nivy a Trnavské Mýto.

Lokalita má tiež výborné napojenie na diaľničný obchvat Bratislavy a hlavné mestské dopravné tepny.

Parkovanie: K bytu prislúcha parkovacie miesto, ktoré je zahrnuté v cene nájomného.

Tento byt je ideálny pre tých, ktorí hľadajú komfortné bývanie v tichej a zelenej lokalite s výbornou občianskou vybavenosťou a dopravnou dostupnosťou.

Výška nájmu vr. energií a park. státia je 860€.



Neváhajte a dohodnite si obhliadku už dnes!

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 119983



Cena: 860€/mesiac

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha50 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky