NA PRENÁJOM 3 izbový byt s lodžiou / MDŽ

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Zámky
Lokalita.: Nové Zámky
61 m²
prenájom - 3-izbový byt
600,- €
Ponúknite vlastnú cenu

680x zobrazená v zozname / 100x zobrazená detailne / 100x zobrazená detailne tento mesiac

B10 Vám ponúka NA PRENÁJOM šikovný 3 izbový byt v meste Šurany. Pre predstavu je dispozícia tohto bytu k nahliadnutiu v galérii v podobe pôdorysu.

Charakteristika bytu:



Úžitková plocha 61 m2 poskytuje príjemné bývanie novému nájomníkovi na 2 poschodí s výťahom. S myšlienkou šetrenia priestoru sú v byte prakticky umiestnené roldor skrine. Byt je prerobený. Oceníte veľkú kúpeľňu a oddelenú toaletu. Byt je na prvý dojem čistý a udržiavaný s dobrou energiou. Prenajíma sa po dohode zariadený + s pivnicou.

Akého nájomníka hľadáme?



- s nástupom od 1. októbra 2024 na ročnú nájomnú zmluvu,

- radi oceníme nefajčiarov,

- ľudí, ktorí už majú skúsenosti s bývaním v nájme.

V cene nájmu sú už zahrnuté energie. Štandardom je uhradenie pri podpise nájomnej zmluvy prvé nájomné a depozit vo výške mesačného nájmu.

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 121848



Cena: 600€/mesiac

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha61 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky