Na prenájom 3i byt v rodinnom dome so záhradou, Ilava

Prečítajte si viac o lokalite
Ilava
Štát.: Slovensko
Mesto.: Ilava
Lokalita.: Ilava
Ulica.: Jesenského
3
áno
po rekonštrukcii
áno
prenájom - Rodinný dom
650,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2195x zobrazená v zozname / 359x zobrazená detailne / 359x zobrazená detailne tento mesiac

IBA U NÁS!!! RADO Reality ponúka na prenájom 3-izbový byt nachádzajúci sa na druhom podlaží rodinného domu. Byt pozostáva z dvoch spální, obývacej izby, plne vybavenej kuchyne a kúpeľne. Má samostatný vchod, čo zaručuje dostatok súkromia a tichého prostredia. K dispozícii sú tri parkovacie miesta, garáž a pivnica. Byt je vybavený aj priestrannou terasou o rozlohe 24 m², ktorá je ideálna na relax. Súčasťou je tiež technická miestnosť. K domu patrí záhrada, ktorá je plne využiteľná na grilovanie a zároveň ideálna na pestovanie vlastných plodín. Majitelia uvítajú, ak nájomníci prevezmú starostlivosť o záhradu, vrátane pravidelného kosenia trávnika.

Blízka dostupnosť k miestnym službám je samozrejmosťou. Nachádza sa tu materská škôlka, základná škola, potraviny, nemocnica. Ilava tvorí spádovú oblasť turistických trás.

Bez zvierat


Cena prenájmu je 650,-EUR vrátane energií. Pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí jedno mesačné nájomné vopred (650,-EUR), depozit vo výške jedného mes. nájmu (650,-EUR) a provízia pre RK 325,-EUR.

RADO Reality Group


Tatiana Smolková
Tel.:
E-mail:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Počet izieb3
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - plyn
Terasaáno
Pivnicaáno
Garážáno
Parkovanieáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestabetónová cesta

Vaše hodnotenie ponuky