NA PRENÁJOM APARTMÁN, Košice - Staré Mesto

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Staré Mesto
Lokalita.: Košice - mestská časť Staré Mesto
18 m²
1
úplne prerobený
prenájom - Garsónka
570,- €/mes.
Ponúknite vlastnú cenu

568x zobrazená v zozname / 38x zobrazená detailne / 38x zobrazená detailne tento mesiac

HĽADÁTE NADŠTANDARDNÉ BÝVANIE BLÍZKO HISTORICKÉHO CENTRA MESTA NA PRENÁJOM? POZRITE SI TENTO LUXUSNÝ APARTMNÁN NA KRIVEJ ULICI .

Realitná kancelária RELCOM Vám exkluzívne ponúka na prenájom čerstvo dokončený, ešte neobývaný apartmán o výmere 18 m2.


Apartmán je určený pre jednu osobu.




POPIS



Moderne zariadený, ešte neobývaný apartmán má výmeru 18 m2 nachádzajúci sa na 4 nadzemnom podlaží. Vstupom do bytu sa dostaneme do obývacej izby spojenej s kuchyňou odkiaľ sa prechádza do kúpeľne, ktorá je spojená s wc. Príjemne presvetlený apartmán disponuje kvalitným nábytkom na mieru a je plne zariadený.

CENA




Apartmán sa v uvedenom štandarde prenajíma za 570€/mesačne vrátane energií + 20€/mesiac za optický internet. Minimálna doba nájmu je 1 rok. Depozit je 1.180€. Cena zahŕňa kompletný servis spojený s vypracovaním dohody o zložení zálohy, nájomných zmlúv, preberacieho protokolu a kompletný právny servis renomovanou advokátskou kanceláriou s viac ako 20 ročnou praxou.




V PRÍPADE ZÁUJMU MA NEVÁHAJTE KONTAKTOVAŤ NA TEL. ČÍSLE – MGR. ADAM KOVÁCS, LICENCOVANÁ REALITNÁ KANCELÁRIA RELCOM.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha18 m²
Úžitková plocha18 m²
Počet izieb1
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Internetoptika
Kúpeľňasprchovací kút
Balkónnie
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno

Vaše hodnotenie ponuky