Na prenájom bytová jednotka 4+1 Trnava, Jeruzalemská

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trnava
Lokalita.: Trnava
Ulica.: Jeruzalemská
90 m²
4
áno - 1 auto
po rekonštrukcii
prenájom - 4-izbový byt
950,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

8312x zobrazená v zozname / 497x zobrazená detailne / 497x zobrazená detailne tento mesiac

Na prenájom štvorizbový byt v novostavbe rodinného domu, nachádzajúci sa v centre mesta Trnava na ulici Jeruzalemská. Bytová jednotka má samostatným vchod. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne s WC, kuchyne prepojenej s obývacou izbou, Na poschodí sa nachádzajú tri samostatné izby a WC s kúpeľňou. Zariadiť izby je možné podľa dohody s majiteľom! Cena prenájmu činí 950- eur vrátane energií.
Vonkajšia časť pozemku pozostáva z podbránia a terasy, ktoré je možné využiť k súkromnému parkovaniu. Nehnuteľnosť bude voľná od 15. 08. 2024.

Prvá platba: 2 x 950,- eur (1 x mesačné nájomné + kaucia).


V cene nehnuteľnosti je kompletný právny servis - od vyhotovenia nájomných zmlúv až po protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti.
Kontakt:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha193 m²
Úžitková plocha90 m²
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - elektrické
Garážáno - 1 auto
Parkovanievlastné vyhradené
Zariadeniečiastočne
Oknáplastové

Vaše hodnotenie ponuky