Na prenájom garáž, Bratislava, Nové Mesto, Pionierska ulica

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Nové Mesto
Lokalita.: Bratislava - Nové Mesto
Ulica.: Pionierska
18.5 m²
1
áno - 1 auto
230V
prenájom - Garáže
170,- €/mes. Cena je uvedená vrátane energií
Ponúknite vlastnú cenu

593x zobrazená v zozname / 90x zobrazená detailne / 90x zobrazená detailne tento mesiac

Na prenájom samostatná murovaná garáž o veľkosti 18,5 m2, po celkovej rekonštrukcii s elektrickou rolovacou bránou, Bratislava, Nové Mesto, Pionierska ulica

Garáž sa prenajíma vyprataná a je voľná od 1.11.2024

Rozmer garáže: šírka vjazdu je 2,4 m, výška vjazdu 1,985 m. Vnútorná veľkosť garáže je 3 x 6,15 m.

Garáž má LED osvetlenie a zásuvku 230V, elektrická garážová brána je na diaľkové ovládanie. Vhodná je na parkovanie auta, motoriek, sklad a pod..

Objekty garáží majú osvetlenie na pohyb a kamerový systém.

Cena 170,-EUR/mes. je uvedená vrátane energií (elektrika má podružný merač). Pri podpise zmluvy sa platí 1 mesacný nájom s energiami a depozit vo výške nájmu. Provízia je vo výške 200,-EUR.

Nachádza sa v blízkosti ulíc: Pionierska, Kraskova, Sibírska, Mikovíniho, Ukrajinská, Jozefa Cígera Hronského, Americká, Šuňavcova, Legerského, Račianska, Račianske mýto, Žilinská, Karpatská, Dobšinského, Jelenia, Palárikova, Šancova, Čajakova, Ľadova, Povraznícka, Björnsonova, Lehotského, Belopotockého, Záhrebská, Kýčerského, Mýtna, Tupého, Podkolibská, Jaskový rad

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha18.5 m²
Počet poschodí1
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
El. napätie230V
Garážáno - 1 auto
Postavené ztehla
Energetický certifikátnie

Vaše hodnotenie ponuky