Na prenájom kancelárske priestory a skladová hala na Jarmočnej ul. KE

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Juh
Lokalita.: Košice - mestská časť Juh
Ulica.: Jarmočná
89.52 m²
prenájom - Kancelárie
8,50 €/m2/mes. +energie, +DPH
Ponúknite vlastnú cenu

9218x zobrazená v zozname / 415x zobrazená detailne / 215x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na prenájom kancelárske priestory spolu so skladovou halou na Jarmočnej ulici v Košiciach, ideálne pre firmy hľadajúce výhodnú lokalitu a priestory.

Kancelárske priestory:



• Výmera: 89,52 m²

• Cena: 8,50€ / m² / mesiac bez DPH


• SPN: 1,50€ / m² / mesiac bez DPH

Tieto kancelárie sú rozdelené na tri priestranné miestnosti s rozlohami 16,78 m², 24,93 m² a 14,85 m². Súčasťou je aj spoločná miestnosť s kuchynkou (24,88 m²), archív (4,3 m²) a sociálne zariadenie (3,78 m²). Priestory sú vybavené plynovým kotlom a radiátormi, klimatizačnou jednotkou pre komfort počas letných mesiacov, drevenými parketami a dlažbou.

Skladová hala:



• Výmera: 84,00 m²

• Cena: 7,90€ / m² / mesiac bez DPH


• SPN: 1,50€ / m² / mesiac bez DPH

Hala disponuje oceľovou konštrukciou so sendvičovými panelmi, ktoré zabezpečujú tepelnú a zvukovú izoláciu. Výška brány je 2,6 m a stropu 2,9 m, čo umožňuje pohodlnú manipuláciu s tovarom a skladovanie.

Výhody:



• Výborná dostupnosť: Priamo pri hlavnej ceste, v blízkosti železničného priechodu a zastávky Jantárová.
• Bezpečnosť: Areál je strážený kamerovým systémom, vstup možný 24/7.

• Parkovanie: K dispozícii je 5 až 8 parkovacích miest, pričom jedno parkovacie miesto pre kancelárie a jedno pre halu je zahrnuté v cene. Ďalšie miesta sú dostupné za

35€ bez DPH/mesiac.



Tieto priestory sú ideálne pre firmy, ktoré ocenia kvalitné pracovné prostredie v blízkosti centra mesta. Neváhajte nás kontaktovať pre viac informácií a dohodnutie obhliadky.

Pre viac informácií kontaktujte makléra:



Lenka Brucknerová
tel.:
email: office@marbor,sk

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Zastavaná plocha89.52 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky