Na prenájom kompletne zariadený 3-izbový byt, Hliny VII, ulica Jarná

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žilina
Lokalita.: Žilina
Ulica.: Jarná
66 m²
4
3
3
po rekonštrukcii
áno
prenájom - 3-izbový byt
800,- €/mes.
Ponúknite vlastnú cenu

3285x zobrazená v zozname / 205x zobrazená detailne / 205x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na prenájom kompletne zariadený 3-izbový byt, ktorý sa nachádza na ulici Jarná, Hliny VII. Byt s výmerou 66 m2 sa nachádza na treťom poschodí v zateplenom bytovom dome. Byt disponuje zrekonštruovaným balkónom a pivnicou v suteréne domu. Bytový dom je momentálne bez výťahu, jeho realizácia je naplánovaná na november 2024.
Dispozične byt pozostáva so vstupnej chodby, murovaného jadra so samostatnou toaletou a sprchovým kútom v kúpeľni, kuchyne, obývačky s balkónom a dvoch izieb. Byt je kompletne zariadený aj so spotrebičmi, stačí si doniesť svoje osobné veci. V byte bolo zrekonštruované bytové jadro, podlahy, stierky, kuchynská linka bola robená na mieru.
Cena nájmu je vrátane nákladov na jeho prevádzku. Parkovanie je priamo pri bytovom dome.
Lokalita ponúka nájomcovi všetko potrebné pre pohodlné bývanie. V blízkosti bytového domu sa nachádza škola, škôlka, obchody, reštaurácie, cukráreň, kaderníctvo a zástavka MHD. Do centra mesta to je cca 15 minút pešo.

V prípade záujmu kontaktujte: Štefan Lizoň t.č. ,

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha66 m²
Poschodie3
Počet poschodí4
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Balkónáno
Pivnicaáno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Oknáplastové
Orientáciazápadná

Vaše hodnotenie ponuky