Na prenajom krásny 1 izbový byt v Handlovej blízko centra.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prievidza
Lokalita.: Handlová
Ulica.: Lipová
37 m²
1
po rekonštrukcii
prenájom - 1-izbový byt
320,- €/mes. +energie
Ponúknite vlastnú cenu

2124x zobrazená v zozname / 157x zobrazená detailne / 157x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na prenájom 1 izbový byt v Handlovej, blízko centra na ulici, Lipová . Samotný obytný dom sa nachádza vo veľmi kľudnej a tichej časti Handlovej. Byt sa nachádza na treťom nadzemnom podlaží, v peknom čistom a prerobenom bytovom dome .Plocha bytu je 38m2. Byt pozostáva so vstupnej chodby WC a kúpeľne, kuchyne s novou kuchynskou linkou a veľkej priestrannej obývacej izby. Byt prešiel rekonštrukciou, ktorá zahŕňala výmena plastových okien, nové plávajúce podlahy a nové omietky. Cena 320€/mesiac.


Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 8 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha37 m²
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Energetický certifikátB

Vaše hodnotenie ponuky