Na prenájom krásny 3i byt v centre mesta, Horný Šianec, Trenčín

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčín
Ulica.: Horný Šianec
74 m²
9
zvýšené prízemie
3
áno - 1 auto
úplne prerobený
prenájom - 3-izbový byt
700,- €
Ponúknite vlastnú cenu

12136x zobrazená v zozname / 440x zobrazená detailne / 276x zobrazená detailne tento mesiac

IBA U NÁS! Hľadáte ideálne bývanie v centre Trenčína? RADO Reality Vám s radosťou ponúka na prenájom zrekonštruovaný, slnečný 3-izbový byt s rozlohou 74 m², ktorý sa nachádza na prízemí bytového domu s bezbariérovým vstupom.

Tento byt vás očarí moderným dizajnom a skvelým dispozičným riešením. Z priestrannej vstupnej chodby sa dostanete do praktickej komory, ktorá poskytuje dostatok úložného priestoru. Kúpeľňa je vybavená sprchovým kútom, toaleta je samostatná. Nepriechodné izby zaručujú maximálne súkromie pre každého člena domácnosti. Obývacia izba je miestom, kde si môžete oddýchnuť po náročnom dni, zatiaľ čo moderná kuchyňa vybavená na mieru robenou rohovou kuchynskou linkou a kvalitnými spotrebičmi vrátane umývačky riadu, práčky a kávovaru vám uľahčí každodenné varenie. V jedálenskom kúte si vychutnáte pohodlné stolovanie s rodinou či priateľmi. Dve izby a kuchyňa ponúkajú priamy vstup na veľký balkón, kde si môžete užívať rannú kávu alebo večerný relax s výhľadom na okolie. Byt je čiastočne zariadený – spálňa disponuje šatníkovou skriňou, posteľou s matracom a nočnými stolíkmi, čo vám umožní nasťahovať sa bez starostí. K tomu všetkému patrí aj pivnica, ktorá vám poskytne ďalší úložný priestor pre sezónne veci, bicykle alebo iné potreby.

Tento byt je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú komfortné bývanie v srdci mesta s jednoduchým prístupom ku všetkým potrebným službám a zároveň chcú využiť výhody moderného bývania v príjemnom prostredí.


Cena nájmu je vo výške 700,-EUR vrátane energií. K dispozícii je aj 1 parkovacie miesto v garážovom dome len pár krokov od domu ( + 70,-EUR k nájmu).
Pri podpise zmluvy sa hradí jedno mesačné nájomné vopred (700,-EUR) a depozit vo výške dvoch mesačných nájmov (1400,-EUR). Centrum mesta Trenčín ponúka kompletnú občiansku vybavenosť. V blízkosti sa nachádzajú obchody, MHD zástavky, reštaurácie, kaviarne, lesopark Brezina a mnoho iného.

Ing. Nikola Barteková


RADO Reality Group
Tel.:


Uvedená cena je konečná a nenavyšuje sa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo a vyhotovenie nájomných zmlúv.

RADO Reality Group je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha74 m²
Úžitková plocha74 m²
Poschodiezvýšené prízemie
Počet poschodí9
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Garážáno - 1 auto
Postavené zpanel
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky