Na Prenájom krásny zariadený 3 izbový byt v projekte Malé Krasňany!!!

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Rača
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Rača
Lokalita.: Bratislava - Rača
Ulica.: Malokrasňanská
80 m²
4
1
3
áno - 1 auto
áno
prenájom - 3-izbový byt - Novostavba
1.000,- € + energie, tv, internet a garážové státie 270,- Eur
Ponúknite vlastnú cenu

2107x zobrazená v zozname / 191x zobrazená detailne / 191x zobrazená detailne tento mesiac

Licencovaná realitná kancelária Orin real Vám ponúka na prenájom krásny kompletne zariadený 3 izbový byt v Novostavbe v projekte Malé Krasňany - Ba III.

Byt má rozlohu 90m2 z toho 10m2 má loggia, nachádza sa na 1.poschodí a dispozične je riešný: obývacia izba spojená s kuchyňou, samostatné wc, kúpelka s vaňou, dve samostatné izby a vstupná chodba, garážové státie v suteréne bytového domu.

Zariadenie: vstavané skrine, postele v izbách, kuchynská linka so spotrebičmi - varná platňa, rúra, chladnička s mrazničkou, jedálenský stolík so stoličkami, práčka, kúpelkový nábytok na mieru, botník, vešiaková stena, rohová sedačka, tv nábytok, komody, sedenie na loggii atd...

Byt je krásny presvetlený, slnečný a priestranný, prenajíma sa zariadený ako na fotkách s nábytkom na mieru. Vhodný je na dlhodobý nájom pre maximálne 3 osoby bez zvierat. Výborná dostupnosť do centra a na zástavke MHD a električky ste do 2min. peši, skvelá občianská vybavenosť obchody a služby v tesnej blízkosti bytového domu, či blízkosť prírody zaručujú konfortné a nerušené bývanie s možnosťami kultúrneho či športového vyžitia.

Voľný je od 1.11.2024


Cena prenájmu je 1.000,- Eur/mesiac + 270 ,- Eur energie a garážové státie, na začiatku sa platí provízia a kaucia vo výške mesačného nájmu.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha90 m²
Úžitková plocha80 m²
Poschodie1
Počet poschodí4
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné – vlastná kotolňa
Lódžiaáno - 1
Pivnicanie
Garážáno - 1 auto
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátB
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Orientáciajuhozápadná
Novostavbaáno

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky