Na prenájom krásny zariadený 3i byt Ťahanovce

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Sídlisko Ťahanovce
Lokalita.: Košice - mestská časť Sídlisko Ťahanovce
Ulica.: Juhoslovanská
74 m²
5
3
po rekonštrukcii
áno
prenájom - 3-izbový byt
720,- €
Ponúknite vlastnú cenu

7472x zobrazená v zozname / 553x zobrazená detailne / 553x zobrazená detailne tento mesiac

So súhlasom majiteľa ponúkame na prenájom moderný 3 izbový byt v OV nachádzajúci sa na 5. poschodí bytového domu s novým výťahom na Juhoslovanskej ulici v mestskej časti Košice – Ťahanovce.

Byt o celkovej výmere 74 m2 dispozične pozostáva z 3 izieb, z jednej z nich sa vychádza na balkón, modernej kuchyne s kuchynskou linkou na mieru a vstavanými spotrebičmi, chodby a kúpeľne z vaňou a oddeleným WC. V chodbe je dostatok úložného priestoru vďaka veľkej vstavanej skrini . Ďalšie veľké plus tohto krásneho bytu je skryté za vstavanou skriňou, kde je priestranný šatník, ktorý môže prípadne slúžiť aj ako mini fitness .V byte prebehla kompletná a vkusná rekonštrukcia.


Výhodou bytu okrem novej rekonštrukcie je aj jeho centrálna poloha, neďaleko sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, takže do 5 min. nájdete všetko čo potrebujete k pohodlnému životu.

V bezprostrednom okolí sa nachádzajú školy, škôlky, reštaurácie, zrekonštruované detské ihriská, park, zastávka MHD….

_______________________
Cena: 720€/mesiac vrátane všetkých poplatkov spojených s bývaním. Byt voľný od 15.5.2024

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha74 m²
Počet poschodí5
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Balkónáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanievonkajšie
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Oknáplastové

Vývoj ceny