NA PRENÁJOM nadštandardný 1, 5IZB. BYT s veľkou terasou, ALBELLI

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Staré Mesto
Lokalita.: Košice - mestská časť Staré Mesto
Ulica.: Bellova
52.3 m²
1,5
áno - 1 auto
úplne prerobený
nie
áno
áno
prenájom - 1-izbový byt - Novostavba
750,- €
Ponúknite vlastnú cenu

36116x zobrazená v zozname / 2097x zobrazená detailne / 263x zobrazená detailne tento mesiac

NA PRENÁJOM nadštandardné bývanie v rezidencii Albelli, novostavbe priamo v historickom centre mesta Košice. Tento úplne novozariadený, nadštandardný byt na ulici Bellova 6 vám EXKLUZÍVNE ponúka Petra IMRICHOVÁ z realitnej kancelárie REALIFY. Na prenájom priestranný a útulný 1,5 izbový byt o výmere 53 m2 + terasa o výmere 14,37 m2 s parkovacím miestom priamo v nadzemnej garáži, na rovnakej úrovni ako sa nachádza byt.

POPIS



Moderne zariadený 1,5izb. byt má výmeru 53 m2 + veľká terasa 14,37m2 nachádzajúci sa na 2. nadzemnom podlaží, sekcia 5. Bezpečnostnými dverami sa dostaneme do bytu do vstupnej haly so vstavanými skriňami, odkiaľ sa napravo vchádza do priestrannej kúpeľne s WC vybavenej policami a vstavanou skriňou. Následne zo vstupnej haly prechádzame do obývacej izby naľavo s výstupom na terasu, veľkým rozťahovacím gaučom, konferenčným stolíkom a kreslom. Naľavo sa nachádza kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi, umývačkou riadu a jedálenská časť vybavená stolom so 4 stoličkami. Ďalej sa tu nachádza aj spálňová časť s manželskou posteľou a vstavanou skriňou. Príjemne pôsobiaci byt disponuje kvalitným nábytkom vyrobeným na mieru, vstavanými spotrebičmi v kuchynskej linke a je plne zariadený. Veľkou výhodou je navyše priestranná terasa na trávenie voľných chvíľ a dostatok úložných priestorov.

CENA



Byt sa v uvedenom štandarde prenajíma za 750€/mesačne vrátane energií, optického internetu a parkovania. Minimálna doba nájmu je 1 rok. Depozit je 1.500€. Cena zahŕňa kompletný servis spojený s vypracovaním dohody o zložení zálohy, nájomných zmlúv, preberacieho protokolu a kompletný právny servis.

Prenájom parkovacieho miesta v nadzemnej garáži je 50€/mesačne, ktorý sa v prípade nezáujmu dá odpočítať z ceny.

K dispozícií voľný ihneď.



Kontakt:

REALIFY- Realitná kancelária


Mgr. Petra IMRICHOVÁ, MBA
certifikovaný realitný maklér NARKS
mobil:


Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha66.62 m²
Úžitková plocha52.3 m²
Počet izieb1,5
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusprenajaté
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynnie
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Vykurovaniespoločné
Terasaáno
Garážáno - 1 auto
Výťaháno
Parkovanievnútorné
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Orientáciazápadná
Novostavbaáno