Na prenájom parkovacie miesto, Bratislava, Staré Mesto, Beskydská ul.

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
10 m²
5
podzemie
áno
áno
prenájom - Garáže - Novostavba
150,- €/mes. Cena je uvedená vrátane energií
Ponúknite vlastnú cenu

34170x zobrazená v zozname / 1642x zobrazená detailne / 461x zobrazená detailne tento mesiac

Na prenájom parkovacie miesto v automatickom zakladači, Bratislava, Staré Mesto, Beskydská ulica. Skovajte svoje auto pred prichádzajúcou zimou v zóne s regulovaným parkovaním PAAS.

Máme v ponuke viacero parkovacích miest, ktoré sú voľné ihneď.

Garáž sa nachádza v blízkosti budovy YMCA, na Beskydskej ulici pri novostavbe projektu PREMIER, Karpatskej, Šancovej a Žilinskej ulici.

Na prenájom je viacero boxov a sú vhodné pre autá s výškou do 1,7 m, šírkou 2,05 m, váha do 2,5 tony co je pre bežné autá ako aj kombi. Je možnosť pri obhliadke vyskúšať a rád Vám všetko potrebné maklér ukáže a vysvetlí.

Cena je uvedená vrátane energií. Pri podpise zmluvy sa platí 1 mesacný nájom s energiami a depozit vo výške nájmu. Provízia je vo výške mesačného nájmu.

Informácia k funkčnosti zakladača: Automaticky zakladač sa ovláda cez elektronickú kartu. Pri zaparkovaní sa auto odstaví na vjazdovú plošinu a automaticky sa založí pomocou výťahových systémov a pásov na plošine na voľné miesto v zakladači. Majiteľ okrem zaparkovania a aktivácie systému svojou kartou nemusí už s autom nič robiť (trvanie cca 1 minútu). Zakladač sa nachádza v suteréne domu chránený pred mrazom a teplom.

Vybratie auta je podobné a po priložení karty sa auto za chvíľku objaví otočené k výjazdu na rovnakom mieste, ako sa auto do zakladača parkuje (trvanie vybratia auta cca 2 minúty).

Nachádza sa v blízkosti ulíc: Žilinská, Karpatská, Dobšinského, Jelenia, Palárikova, Šancova, Čajakova, Ľadova, Mikovíniho, Pionierska, Povraznícka, Björnsonova, Lehotského, Belopotockého, Záhrebská, Kýčerského, Mýtna, Račianske mýto

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha10 m²
Poschodiepodzemie
Počet poschodí5
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Garážáno
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené ztehla
Energetický certifikátnie
Novostavbaáno

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky