NA PRENÁJOM Pekný 2 izbový byt v Centre Pezinka 640, - EUR

Štát.: Slovensko
Mesto.: Pezinok
Lokalita.: Pezinok
Ulica.: Moyzesova
57 m²
3
3
2
nie
po rekonštrukcii
nie
nie
prenájom - 2-izbový byt
640,- €
Ponúknite vlastnú cenu

6047x zobrazená v zozname / 259x zobrazená detailne / 69x zobrazená detailne tento mesiac

Licencovaná realitná kancelária Orin real Vám ponúka na prenájom kompletne zrekonštruovaný krásny 2 izbový - zariadený byt v centre Pezinka na Moyzesovej ulici, čo znamená že kompletná občianska vybavenosť úrady a podniky sa nachádza do 3minút pešou chôdzou od bytu.

Rozloha bytu je 57m2 s balkónom, nachádza sa na 3. poschodí z 3 bez výťahu, k dispozícii je aj pivnica na prízemí, spálňa je orientovaná do tichého dvora na juhozápad a kuchyňa s obývacou izbou na východ. Byt je kompletne zrekonštruovaný a je plne vybavený - zariadený (ako na fotkách): kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi - rúra, chladnička, sporák, umývačka riadu, práčka, rozkladacia sedacia súprava, kreslo, manželská posteľ, 2x skriňa, tv stolík + tv, kavovar, vysavače, klimatizácia....

Ideálne bývanie pre pár či jednu osobu bez detí, bezproblémové parkovanie zdarma, majiteľke neprekáža ani menší bytový psík, v cene prenájmu sú energie, TV aj internet 640,- Eur/mesiac + provízia a kaucia vo výške mesačného nájmu sa platí na začiatok. Vhodný pre max dve osoby.

Byt je ihneď voľný od 1.7.2024



Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha57 m²
Úžitková plocha57 m²
Poschodie3
Počet poschodí3
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Internetwifi
Kúpeľňasprchovací kút
Balkónáno - 1
Lódžianie
Terasanie
Pivnicaáno
Garážnie
Výťahnie
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Strechapo rekonštrukcii
Káblová televíziaáno
Predzáhradkanie
Orientáciajuhozápadná

Vaše hodnotenie ponuky