Na prenájom pekný 3 izbový byt s prakingom Novostavbe Slavomírova

Štát.: Slovensko
Mesto.: Pezinok
Lokalita.: Slovenský Grob
Ulica.: Slavomírová
64.52 m²
4
4
3
áno - 1 auto
áno
áno
prenájom - 3-izbový byt - Novostavba
730,- € + tv a internet
Ponúknite vlastnú cenu

5073x zobrazená v zozname / 156x zobrazená detailne / 8x zobrazená detailne tento mesiac

Licencovaná realitná kancelária Orin real Vám ponúka na prenájom pekný 3 izbový byt v Novostavbe v Slovenskom Grobe v časti Monari na Slavomírovej ulici.

Byt sa nachádza na 4.poschodí s parkovacím státím v suteréne z ktorého sa dá plynule bezbarierovo prejsť do výťahu a rovno na 4.poschodie. Byt sa prenájíma čiastočne zariadený, ale po rezervácii sa dá ešte dozariadiť drobným nábytkom v prípade potreby. V byte teda je: kuchynská linka so spotrebičmi, varná platňa, rúra, digestor, umývačka riadu, rohová rozkladacia sedačka, skriňa v spálni, skriňa na chodbe, vešiaková stena, dve postele v menšej detskej izbe, práčka v kúpelke, oddelené wc, tv a dve komody v obývacej izbe. Byt je pekný svetlý slnečný, orientovaný na severozápad.

Lokalita: novostavby s mladými rodinkami, okolie sa rozrastá a obec sa rýchlo rozvíja, v blízkosti je veľa reštarácí a husacín, ktorými je obec Slovenský Grob preslávená. Tiež sú tu dve školky, škola, zástavka autobusu, detské ihriská a preliezky.

Byt je voľný ihneď.


Cena prenájmu je 730,- Eur s energiami, tv a internet si rieši nájomník sám na seba, možosť optického pripojenia od SWAN. Na začiatku sa platí provízia aj kaucia a prvý nájom všetko vo výške 730,- Eur

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha69.32 m²
Úžitková plocha64.52 m²
Poschodie4
Počet poschodí4
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné – vlastná kotolňa
Balkónáno - 1
Garážáno - 1 auto
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Energetický certifikátB
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Orientáciaseverozápadná
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky