NA PRENÁJOM RD v Janíkovciach s 3 bytovými jednotkami

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Nitra
270 m²
723 m²
prenájom - Rodinný dom
2.990,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1237x zobrazená v zozname / 171x zobrazená detailne / 171x zobrazená detailne tento mesiac

B10 Vám ponúka na prenájom Rodinný dom v mestskej časti Nitra - Janíkovce, ktorý sa skladá z troch bytových jednotiek s vlastným prístupom, postavený na pozemku o rozlohe 723m2.

Prvá bytová jednotka, ktorá sa nachádza na prízemí rodinného domu dipozične pozostáva zo štyroch samostatných izieb, kuchyne, dvoch kúpelní a troch toaliet.

Druhá bytová jednotka sa taktiež nachádza na prízemí v prístavbe. Jedná sa o dvoj izbový byt ktorý dispozične pozostáva zo samostatnej izby, obývačky, kuchyne a kúpelne s toaletou.

Tretia bytová jednotka sa nachádza na poschodí rodinného domu. Jedná sa o troj izbový byt, ktorý dispozične pozostáva z troch samostatných izieb, kuchyne, dvoch kúpelní, troch toaliet a balkónu.

Rodinný dom je kompletne zrekonštruovaný a napojený na všetky IS (voda, elektrina, plyn, kanalizácia) + studňa ktorá je napojená priamo do domu. Na dome je možnosť využitia solárnych panelov. Všetky bytové jednotky sú klimatizované.

Na pozemku sa nachádza aj krytý bazén, altánok a možnosť parkovania priamo vo dvore. Pred elektrickou bránou sú ďalšie štyri parkovacie miesta.

Dom má viacero možností využitia. Bývanie + podnikanie, prenájom samostaných bytových jednotiek alebo bývanie pre viacgeneračnú rodinu.

Mestská časť Nitra - Janíkovce poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť (škola, škôlka, obchody, letisko, MHD v priamom dosahu domu, športové vyžitie…)

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 121854



Cena: 2 990€/mesiac

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku723 m²
Úžitková plocha270 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky