Na prenájom skladové a kancelárske priestory, Ružomberok

Štát.: Slovensko
Mesto.: Ružomberok
Lokalita.: Ružomberok
Ulica.: Textilná
1000 m²
verejný vodovod
áno
230/400V
prenájom - Sklady a haly
4,50 € +DPH, vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

88536x zobrazená v zozname / 14933x zobrazená detailne / 127x zobrazená detailne tento mesiac

Na prenájom kompletne zrekonštruovaná skladová hala a kancelárske priestory, situované na pozemku o rozlohe 7500 m2 s výborným dopravným napojením na skvelom logistickom bode v Ružomberku, ktorý prepája geografický trojuholník miest Martin, Dolný Kubín a Liptovský Mikuláš. Rekonštrukcia objektu prebehla pred cca 3 rokmi. Celková výmera haly je 1000m2. Má vlastné vykurovanie /plynové teplovzdušné jednotky/ a samostatný vchod na rampy. Parkovanie je možné priamo pred halou na vytvorenom parkovisku. V prípade viacerých áut je možné parkovať vedľa haly na vytvorenom parkovisku. Zákazník má k dispozícii uvedený servis - vykladanie, nakladanie, skladové hospodárstvo a v prípade záujmu aj rozvoz po CZ a SK. V príp. záujmu poskytneme aktuálny cenník servisných služieb. Dohoda na cene možná!! Kontakt:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu skladu a haly v Ružomberoku na ulici Textilná

Inzerovaný sklad / halu na ulici Textilná v Ružomberoku v cene 5,- € je o 2.686 € lacnejší ako je priemerná cena skladu a haly v Ružomberoku. Rozloha je o 410 metrov menšia ako je priemerná rozloha skladu a haly v Ružomberoku.

Podrobné informácie

Celková rozloha7500 m²
Úžitková plocha1000 m²
Vlastníctvofiremné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Zateplený objektáno
Energetický certifikátáno
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-SF-478 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.