Na prenájom slnečný 3 izbový byt s garážou a 2 balkónmi, NMNV

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Mesto nad Váhom
Lokalita.: Nové Mesto nad Váhom
Ulica.: Lieskovská
102 m²
3
podkrovie
3
áno - 1 auto
áno
nie
áno
prenájom - 3-izbový byt
780,- €/mes.
Ponúknite vlastnú cenu

4802x zobrazená v zozname / 416x zobrazená detailne / 197x zobrazená detailne tento mesiac

IBA U NÁS! RADO Reality Vám ponúka na prenájom veľkometrážny zariadený 3- izbový byt s 2 balkónmi a garážou v Novom Meste nad Váhom.

Byt s výmerou 102 m2 sa nachádza na 3. poschodí bytového domu s bytovým vrátnikom, bez výťahu.
Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, priestrannej obývacej izby s výstupom na balkón, kuchyne s jedálenským kútom, komory, 2 spální, pričom v 1 spálni je výstup na ďalší balkón, kúpeľne s oknom, sprchovým kútom aj vaňou a samostatnej toalety.

Byt sa prenajíma zariadený, k nasťahovaniu dostupný od 1.11.2024.

V samostatnej spálni s výstupom na balkón a výhľadom na okolie je manželská posteľ, nočný stolík, 2 skrine.
V izbe so strešnými oknami je rozkladacie jednolôžko, písací stôl a stolička.
V obývacej izbe je k dispozícii kožená rozkladacia sedačka s úložným priestorom, konferenčný stolík, kreslo, písací stolík, komoda pod TV (veľká TV obrazovka nie je súčasťou prenájmu), rádio, klimatizácia. Na druhom, väčšom balkóne s výhľadom na detské ihrisko je priestor aj na príjemné posedenie.
V kuchyni je kuchynská linka, plynový sporák a rúra, digestor, voľne stojaca umývačka riadu, americká chladnička, mikrovlnka, jedálenský stôl so stoličkami, televízor.
V kúpeľni je sprchový kút, vaňa, rebríkový aj klasický radiátor, automatická práčka, plynový kotol na ohrev vody a vykurovanie bytu. Okno v kúpeľni okrem vetrania zabezpečí aj prísun denného svetla.
V chodbe sa nachádza skriňa so zrkadlom a posuvnými dverami, vešiak.

Bytový dom sa nachádza v príjemnej lokalite Nového Mesta nad Váhom - Mnešice, poskytuje kľudné bývanie s príjemnou susedskou atmosférou. Vedľa bytovky je detské ihrisko.
Nové Mesto nad Váhom má kompletnú občiansku vybavenosť, nachádza sa tu pošta, mestský úrad, nemocnica s poliklinikou, materská škola, viaceré základné školy, gymnázium, pekáreň, potraviny, futbalový štadión, zimný štadión, rôzne kaviarne, viacero reštaurácií a pohostinstiev, lekárne, obchody LIDL, Billa, Kaufland, Tesco, autobusová aj vlaková stanica a mnoho iného. Z Nového Mesta je vynikajúca napojiteľnosť na diaľnicu D1 aj na hraničný prechod do Českej republiky.

link na 3D virtuálnu prehliadku:
https://my.matterport.com/show/?m=HZZ8DQuThmQ

Cena prenájmu je 630,- eur mesačne vrátane garáže + 150,- eur mesačné zálohy za energie.
Pri podpise nájomnej zmluvy sa platí 1 mesačné nájomné vopred plus vratný depozit vo výške 1 mesačného nájmu vrátane zálohy za energie.

V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti ma neváhajte kontaktovať:

Mgr. Zuzana Luprichová


RADO Reality Group
Tel.:
E-mail:

Uvedená cena je konečná, nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa. V cene je zahrnuté aj vyhotovenie nájomných zmlúv.

RADO Reality Group je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha102 m²
Poschodiepodkrovie
Počet poschodí3
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónáno - 2
Pivnicanie
Garážáno - 1 auto
Výťahnie
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky