Nádherná slnečná záhrada s murovanou chatkou v Šali .

Štát.: Slovensko
Mesto.: Šaľa
Lokalita.: Šaľa
Ulica.: Dolná
16 m²
383 m²
pôvodný
230V
áno - 1
predaj - Chata
57.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3912x zobrazená v zozname / 147x zobrazená detailne / 147x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na predaj záhradnú chatku (16 m/2) v Šali na pozemku veľkom 383 m/2 na ulici Dolná . Spolu sa predáva všetko o veľkosti 398 m/2. Pozemok je klasifikovaný ako záhrada v záhradkárskej oblasti . Slnečný pozemok ponúka veľa možností využitia - relax, pestovanie zeleniny a ovocia, kúpanie v bazéne , grilovanie a podobne . Chatka je postavená v rokoch 80 tych z tehál . Má plochu 16 m/2 + terasa 15m/2. V chatke ostáva kuchynská linka , mikrovlnka, elektrická piecka a variť sa dá na dvojplatničke . Súčasťou vnútra je aj sklad na odkladanie množstva vecí. Podpivničenie je čiastočné - 10m/2. Pivnica je hlboká ,suchá , využiteľná celoročne. Povala je perfektná tiež ako ukladací priestor. Bola rekonštruovaná - nové latovanie . Strecha je plechová. Na pozemku sa nachádza voda mestská - pitná + studňa s čerpadlom ,pripravená zavlažovať pozemok . Ostáva tu tiež bazén s pieskovou filtráciou. V zadnej časti záhrady je domček na náradie a suchá latrína. Náklady na záhradu s chatkou sú minimálne . Voda cca 19 e /ročne a elektrika 10 e/ročne . Celá záhradkárska oblasť je oplotená a vstup umožňuje uzamykateľná brána.
V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať na tel.č. kde Vám poskytnem bližšie informácie a dohodneme si obhliadku.
Odporúčam obhliadku tejto zaujímavej nehnuteľnosti vhodnej hlavne na relax a oddych.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku383 m²
Zastavaná plocha16 m²
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
El. napätie230V
Terasaáno - 1
Pivnicaáno
Parkovanievonkajšie
Postavené ztehla
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky