Nádherný Nový 2 izbový bytík priamo v Golfovom Areáli Green Resort

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Hrubá Borša
Ulica.: Golfová
55.6 m²
1
1
2
nie
nie
prenájom - 2-izbový byt - Novostavba
720,- € s energiami tv a internetom
Ponúknite vlastnú cenu

3604x zobrazená v zozname / 96x zobrazená detailne / 96x zobrazená detailne tento mesiac

Licencovaná realitná kancelária Orin real Vám ponúka na prenájom krásny kompletne zariadený 2 izbový byt v Novostavbe obci Hrubá Borša /okres Senec/ v areáli Green Resort na Golfovej, v nádhernom prostredí s golfovým ihriskom a jazerami, reštauráciou.

Byt je kolaudovaný v roku 2021 s občasným bývaním takže je ako nový, nachádza sa na 1.poschodí s rozlohou 55,6m2 + balkón 3,4m2 a vlastným parkovacím státím. Dispozícia bytu je: samostatná spálňa, vstupná chodba, kúpelka s vaňou, samostatné wc, kuchyňa spojená s obývacou izbou. Je krásne zariadený novým nábytkom na mieru - kuchynská linka, umývačka riadu, sporák, rúra, digestor, chladnička, mraznička, barový pult so staoličkami, rohová sedacia súprava, konferenčný stolík, sedenie na balkóne, kreslá, dve vstavané skrine, regále a police, manželská posteľ s madracmi.

K bytu prináleží 1 parkovacie miesto, možnosť parkovania druhého auta na mieste pre hostí, v nájme je zarátaný aj internet, tv a energie na max 2 osoby bez zvierat.

Byt je voľný ihneď k nasťahovaniu.


Cena prenájmu na mesiac 720,- Eur. Na začiatok sa platí aj provízia 720,- Eur a kaucia 1.440,- Eur.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha59 m²
Úžitková plocha55.6 m²
Poschodie1
Počet poschodí1
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovanievlastné - elektrické
Balkónáno
Pivnicanie
Garážnie
Výťahnie
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátA
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Orientáciajuhovýchodná
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky