NÁDHERNÝ POZEMOK S VÝHĽADOM DO LESA V TICHEJ ČASTI STUPAVY

Štát.: Slovensko
Mesto.: Malacky
Lokalita.: Stupava
Ulica.: Karpatská
1077 m²
230/400V
predaj - Záhrady
150.000,- €
139,28 €/m2 vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

806x zobrazená v zozname / 64x zobrazená detailne / 64x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj rekreačný pozemok v Stupave o výmere 1077 m², ktorý ponúka ideálne podmienky pre výstavbu moderného rekreačného domu. Pozemok s rozmermi 20x61 metra je kompletne oplotený a pripojený na elektrickú sieť. K dispozícií sú všetky podklady od majiteľa, ktorý plánoval vybudovať studňu. Výhodou tohto miesta je jeho nádherný výhľad do lesa, čo zaručuje maximálny pokoj a kontakt s prírodou.
Pozemok sa skladá z dvoch parciel, pričom na každej je povolené postaviť rekreačný dom alebo chatu so zastavanou plochou 40 m². Tým pádom na pozemku môžete postaviť objekt so zastavanou plochou až 80 m2. Stavba môže mať dve nadzemné podlažia a suterén. Pre moderný dizajn je ideálne riešenie stavby do svahu, s terasou na pilieroch, čo umožňuje vytvoriť nadčasový a atraktívny rekreačný objekt s výhľadom na okolitú prírodu.

ZÁKLANÉ INFORMÁCIE:


* výmera pozemku:1077 m²
* rozmery: 20x61 metra
* inžinierske siete: elektrina
* max. zastavanosť: 40 m² x2

LOKALITA:


Stupava je malebné mestečko nachádzajúce sa na západnom Slovensku, kúsok od hlavného mesta Bratislavy. Leží na úpätí Malých Karpát, čo jej dodáva prírodnú krásu a atraktívnosť pre milovníkov prírody a turistiky. Stupava je známa svojimi rekreačnými možnosťami, vrátane množstva turistických a cyklotrás vedúcich do lesov a prírodných rezervácií v okolí. Stupava ponúka širokú škálu občianskej vybavenosti, ktorá z nej robí atraktívne miesto pre život aj rekreáciu.

CENA: 150.000€


ID:

V cene je zahrnutý právny a hypotekárny servis, poradenstvo, spracovanie všetkých zmlúv a dokumentácie potrebnej k prevodu.

© Text je autorským dielom a majetkom 1.BCR REALITY s.r.o.
Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1077 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
El. napätie230/400V
Orientáciajuhozápadná
Terénmierny svah

Vaše hodnotenie ponuky