Nadštandardný 2 izbový byt s balkónom Lipník Tlmače

Štát.: Slovensko
Mesto.: Levice
Lokalita.: Tlmače
Ulica.: Dlhá
60.56 m²
2
1
2
úplne prerobený
nie
predaj - 2-izbový byt
82.999,- €
Ponúknite vlastnú cenu

320x zobrazená v zozname / 45x zobrazená detailne / 45x zobrazená detailne tento mesiac

Ak hľadáte detailne a zároveň precízne kompletne zrekonštruovaný byt, aký sa na trhu nevyskytuje často, máme pre vás v ponuke dvojizbový byt s balkónom po kompletnej rekonštrukcií v Lipníku - Tlmače.

Dispozícia bytu je nasledovná: vstupná chodba s kamenným obkladom, priestranná kúpeľňa s vaňou a toaletou, na konci chodby je priestor pre sušičku a práčku šikovne oddelený v chodbovej časti, priestranná obývacia izba s výstupom na balkón, spálňa a kuchyňa s jedálňou.

Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou, vymenené boli elektrické rozvody, rozvody vody, bol zrekonštruovaný balkón, vybudovaná nová murovaná veľká kúpeľňa, vymenené všetky dvere s obložkami, uložená laminátová podlaha, dlažba a obklady, v celom byte sú nové omietky, kamenné obklady na chodbe a obývacej izbe, sadrokartónové podhľady s LED podsvietením, bodové osvetlenie, nová rohová kuchynská linka. Do bytu vedú kvalitné bezpečnostné vstupné dvere.

Byt je už majiteľmi neobývaný, je okamžite voľný. Predáva sa čiastočne zariadený vrátane niektorých spotrebičov. K bytu patrí pivničná kobka plus jedna veľká pivnica.
Dvojposchodový bytový dom postavený z tehál, prešiel kompletnou revitalizáciou vrátane zateplenia, opravy strechy aj kanalizácie.

Parkovanie pri bytovom dome je bezproblémové aj počas dňa. Tlmače - časť Lipník disponujú všetkou občianskou vybavenosťou, nájsť tu možno služby, obchody, potraviny, lekárne, supermarkety, školy.

Dôležitým faktorom je cena tejto nehnuteľnosti, ktorá je majiteľmi stanovená na 82.999€ s vrátane právneho servisu a poplatkov súvisiacich s prevodom vlastníckeho práva. Uvedená cena je vrátane zariadenia bytu na pripojených fotografiách, s možnosťou dohody v prípade vážneho záujmu.

Energetický certifikát bytového domu nebol vypracovaný.

V prípade, že Vás táto ponuka zaujala a chcete si dohodnúť termín obhliadky alebo potrebujete zodpovedať doplňujúce otázky ohľadom nehnuteľnosti, prípadne možnosti financovania prostredníctvom hypotekárneho úveru, neváhajte nás kontaktovať kedykoľvek na telefónnom čísle alebo prostredníctvom e-mailu

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha60.56 m²
Poschodie1
Počet poschodí2
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Balkónáno
Pivnicaáno
Výťahnie
Parkovanieverejné
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Oknáplastové

Vaše hodnotenie ponuky