Nadštandardný krásny 2i byt, Chrovátsky grob, Kukučínova

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Chorvátsky Grob
Ulica.: Kukučínova
54 m²
2
2
2
áno
áno
prenájom - 2-izbový byt - Novostavba
650,- €/mes. Energie:
180 € / mes
+180,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

1610x zobrazená v zozname / 45x zobrazená detailne / 17x zobrazená detailne tento mesiac

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU NEHNUTEĽNOSTI NÁJDETE NA: https://info.axisreal.sk/TQ

POPIS BYTU:


Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom ÚPLNE NOVÝ A NADŠTANDARDNÝ kompletne zariadený 2-izbový BYT s LODŽIOU a vyhradeným vonkajším PARKOVACÍM MIESTOM v NOVOSTAVBE v lokalite Chorvátsky Grob na ulici Kukučínova. Tento moderný a vkusne zariadený byt má celkovú podlahovú plochu 54 m2 (byt 50 m2 a lodžia 4 m2) a nachádza sa na 2. poschodí v 2-poschodovom dome s výťahom. Výborne orientovaný na juhovýchod s pekný výhľadom a PLNE KLIMATIZOVANÝ. Byt pozostáva z obývacej izby S KRBOM prepojenej s kompletne vybavenou kuchyňou a jedálenskou časťou so vstupom na LODŽIU (4 m2), spálne s veľkou vstavanou skriňou, kúpeľne so sprchovacím kútom a toaletou, praktickej PIVNICE (1,5 m2) na prízemí domu a vyhradeného vonkajšieho parkovacieho státia priamo pred domom.

Byt je voľný OD 4. NOVEMBRA 2024 a vhodný pre max. 2 osoby, bez domácich zvierat a nefajčiarov.

Výhody:


❶ Kompletne zariadený nadštandardný byt v obľúbenej lokalite kúsok od Bratislavy
❷ Úplne nový byt a ešte nikto v ňom nebýval!

❸ Obľúbená lokalita blízko do prírody aj do mesta


❹ Lodžia s nerušeným výhľadom vo veľmi kľudnom prostredí
❺ Tento byt má úplne všetko: kompletné zariadenie, lodžiu, krb, klimatizáciu, podlahové kúrenie, el. ovládané externé žalúzie, vyhradené parkovacie miesto aj praktickú pivnicu
❻ Množstvo zelene v okolí domu s miestami pre oddych a šport

❼ Výborná občianska vybavenosť v okolí domu



STAV BYTU:
Tento NADŠTANDARDNÝ BYT je ÚPLNE NOVÝ a ešte nikto v ňom nebýval. Toto nie je klasický nájomný byt ale veľmi citlivo a vkusne navrhnutý a KOMPLETNE zariadený byt. V byte sú všetky spotrebiče kvalitných značiek, chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, sklokeramická varná doska, elektrická rúra, mikrovlnka, práčka, žehliacia doska, sušiak na prádlo, základné vybavenie a riad, KRB v obývačke, elektricky ovládané externé žalúzie a KLIMATIZÁCIA V KAŽDEJ IZBE pre Váš MAXIMÁLNY KOMFORT. Použité boli kvalitné materiály a moderné technické riešenia. Súčasťou vybavenia je aj komfortné PODLAHOVÉ KÚRENIE s možnosťou regulácie teploty cez termostat.

PLATBY:


Cena prenájmu je 650EUR + 180EUR vrátane energií na 2 os. a správy budovy, pivnice a vyhradeného vonkajšieho parkovacieho státia. Pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí nájomné za prvý mesiac, spolu 830,-EUR, kaucia vo výške jednomesačného nájmu (kaucia bude vrátená pri ukončení nájmu) a provízia pre realitnú kanceláriu vo výške jednomesačného nájmu.

LOKALITA:


Byt sa nachádza v nádhernej a obľúbenej lokalite Chorvátsky Grob na ulici Kukučínova s množstvom zelene a krásnej prírody na dosah. V okolí je PERFEKTNÁ OBČIANSKA VYBAVENOSŤ. V OC Klokan nájdete obľúbené značky obchodov ako Billa, DM, Dr. Max, Action, SuperZOO a mnohé iné. Celkovo viac ako 24 obchodov a služieb na dosah. V okolí sa nachádza aj novovybudovaná reštaurácia McDonald's. Táto krásna lokalita ponúka nádherné výhľady na zeleň a na pohorie Karpát, cyklotúry ako i romantické prechádzky v prírode. Výborná dostupnosť aj do Pezinka a Senca. Vzdialenosť do Bratislavy - Vajnory len 3 km. Ideálna poloha tohto bytu zabezpečuje bezprostredný KONTAKT S PRÍRODOU a zároveň všetky VÝHODY ŽIVOTA V TESNEJ BLÍZKOSTI HLAVNÉHO MESTA.

/ 2-IZBOVÝ BYT / NOVOSTAVBA / LODŽIA / KLIMATIZÁCIA / KRB / PODLAHOVÉ KÚRENIE / EL. OVLÁDANÉ EXTERNÉ ŽALÚZIE / PIVNICA / BEZPROBLÉMOVÉ PARKOVANIE / POKOJ A KĽUD / CHORVÁTSKY GROB / KUKUČÍNOVA / KRÁSNA PRÍRODA / NÁDHERNÉ VÝHĽADY /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha54 m²
Úžitková plocha54 m²
Poschodie2
Počet poschodí2
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné – vlastná kotolňa
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Orientáciajuhovýchodná
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky