Nadštandardný krásny 3i byt v Trnave

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trnava
Lokalita.: Trnava
Ulica.: Rovná
77 m²
8
4
3
úplne prerobený
áno
áno
predaj - 3-izbový byt
194.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

374x zobrazená v zozname / 29x zobrazená detailne / 29x zobrazená detailne tento mesiac

Timareal ponúka na predaj krásny a vkusne rekonštruovaný 3i byt na Rovnej ulici v Trnave.
Celková výmera bytu je 77m2 a prislúcha k nemu i murovaná pivnica.

DISPOZÍCIA:


vstupná chodba, kúpeľňa, wc, priestranná kuchyňa a 3 samostatné izby. Vstup na balkón je z kuchyne

KOMPLETNÁ REKONŠTRUKCIA :


nová elektrina, nové podlahy, znížené stropy, nové okná, radiátory, sanita, vstavané skrine, kuchyňa so vstavanými spotrebičmi ,rolety

REKONŠTRUKCIA BYTOVÉHO DOMU:


zateplenie, zrekonštruovaný vchod i spoločné priestory, nové rozvody, výťah, schránky, zvončeky

BYT SA PREDÁVA KOMPLETNE ZARIADENÝ:


kuchynská linka na mieru so vstavanými spotrebičmi, v kuchyni TV, rúra, sporák (dotykový - plynový), umývačka riadu, chladnička, rohová súprava na sedenie. V kuchyni sa nachádza vstup na balkón s priesvitnými roletami a mrazuvzdornou dlažbou. V kúpeľni zostáva skriňa na mieru, práčka, sanita, vaňa, sprchový kút, skrinka pod umývadlom. Samostatné WC (typ - geberit). Na vedľajšej chodbe je robená skriňa na mieru. Na vstupnej chodbe je rolldor, botník i komoda na mieru. V detskej izbe rolldor, malý nábytok a posteľ. V obývacej izbe sedacia súprava s komplet všetkým nábytkom. V spálni posteľ, rolldor s písacím stolíkom a nábytkom na mieru.
Byt ponúka množstvo úložného priestoru v každej miestnosti.

Byt má nízke mesačné náklady, aj s preplatkami. Byt je bez tiarch a kúpou voľný. V blízkosti je kompletná občianska vybavenosť, ako i rýchla dostupnosť na diaľničný obchvat.

Ak sa Vám páči byt, bez jedinej investície, pozývam Vás na obhliadku tejto krásnej nehnuteľnosti. Rezervovať si obhliadku môžete 24/7 na č. . Cena nehnuteľnosti je 194,000€ vrátane provízie RK.
Naša spoločnosť pôsobí na trhu od roku 2004. Poskytujeme služby v oblasti sprostredkovania kúpy, predaja a prenájmu všetkých typov nehnuteľností. Ochotne Vám zabezpečíme dokumenty potrebné pre kataster nehnuteľností, servis pri vybavovaní hypotekárnych úverov, vypracovanie znaleckých posudkov a poistenie nehnuteľnosti prostredníctvom zmluvných partnerov. Naši makléri disponujú odbornými znalosťami, zodpovedným prístupom a preto sú zárukou serióznej, bezpečnej a rýchlej realizácie obchodu.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha77 m²
Úžitková plocha77 m²
Poschodie4
Počet poschodí8
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Balkónáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanievonkajšie
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Oknáplastové
Orientáciaseverozápadná

Vaše hodnotenie ponuky