NADŠTANDARDNÝ RODINNÝ DOM V TOP LOKALITE NA LIPTOVE

Štát.: Slovensko
Mesto.: Ružomberok
Lokalita.: Liptovská Štiavnica
340 m²
neuvedené
predaj - Rodinný dom
550.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

9732x zobrazená v zozname / 499x zobrazená detailne / 227x zobrazená detailne tento mesiac

VIDEOPREHLIADKA: https://youtu.be/_LPsFaVgeIo

TUreality vo výhradnom zastúpení klienta ponúka na predaj luxusný, dispozične výborne riešený 5 izbový rodinný dom, ktorý sa nachádza v dovolenkovej destinácii Liptovská Štiavnica (Chalúpkovo Resort, Zemianska kúria..)
Dom bol kolaudovaný v júni 2012 a je postavený z kvalitných, starostlivo vybraných materiálov s dôrazom na perfektné technické vypracovanie.
VÝHODY NEHNUTEĽNOSTI: + príjemná tichá lokalita mimo hlavnú cestu + priestranná dvojgaráž + podlahové kúrenie v celom dome alebo krbom s výduchmi v izbách + skvelé dispozičné riešenie s krásnou obývacou halou + pekne upravená záhrada s krytou terasou a letnou kuchyňou.
Na pozemku o výmere 536m2 stojí masívny murovaný dom s celkovou podlažnou plochou 328m2, úžitkovou plochou 275m2 a čistou obytnou plochou 138m2. Konštrukčný systém Ytong-Lambda s vnikajúcimi izolačnými vlastnosťami, strešná krytina betónová škridla MediTerran, krb zo šamotových tehál je umiestnený v obývacej izbe s výduchmi v obytných izbách, vykurovanie podlahové teplovodné, kondenzačný plynový kotol po generálnom servise so zásobníkom 160 l.
IS: voda, elektrina 230/380V, verejná kanalizácia, plyn.
DISPOZÍCIA: - vstupná chodba z ktorej sa sa vchádza do priestrannej obývacej haly s krbom, jedálňou a veľkou kuchyňou v tvare U, ktorá má špajzu. Samostatne oddelená je menšia izba - slnkom presvetlená pracovňa.
Tak obývačka ako aj kuchyňa majú priamy výstup do záhrady, kde sa nachádza krytá terasa s posedením a plne bybavenou letnou kuchyňou. Na prízemí je taktiež toaleta s umývadlom pre hostí, práčovňa/žehliareň a technická miestnosť s vykurovacou technológiou.
Na poschodie sa vchádza širokým schodiskom z mimoriadne kvalitného dreva a s pohodlným sklonom. Druhé podlažie domu obsahuje okrem chodby 3 samostatné spálne, z ktorých každá má plnohodnotnú kúpeľňu s WC. Obytné izby disponujú kvalitnou podlahou, vkusné interiérové dvere s obložkovými zárubňami, kúpeľne sú opatrené keramickou dlažbou.
KUCHYŇA: - premyslene navrhnutá kuchynská linka je vyrobená na mieru z kvalitného masívneho čerešňového dreva (žiadna imitácia) a je vybavená značkovými vstavanými spotrebičmi: kombinovaný sporák plyn/elektrina, umývačka riadu, mikrovlnná rúra - všetko značky Gorenje + veľká americká chladnička. Pracovná doska je z pravej žuly. Na oknách sú interiérové bambusové žalúzie.
Dom sa predáva s kompletným zariadením tak ako je na foto - v cene.
POZEMOK: slnečný, rovinatý o celkovej výmere 576 m2 a v prípade záujmu je možnosť odkúpiť aj susedný stavebný pozemok podobného tvaru aj výmery. Táto ponuka je určená prednostne novému majiteľovi domu a cena je dohodou.
Celé okolie domu a záhrada je do detailu upravená, rastú v nej okrasné dreviny, je tu kvalitne položená zámková dlažba, drenáže okolo domu, bezchybný anglický trávnik.V prednej časti domu je veľká dvojgaráž + pred ňou parkovanie pre ďalšie auto. Tak garážová brána ako aj umelecká kovaná brána sú na elektrické ovládanie. Rodinný dom disponuje energetickým certifikátom triedy B.
Vďaka jeho skvelému vyhotoveniu sú celkové náklady na prevádzku pri 3 dospelých osobách len 160€/mesiac.
OKOLIE: Nehnuteľnosť sa nachádza v pokojnej lokalite len 4km od mesta Ružomberok, a predsa v lone prírody, v dovolenkovej destinácii Liptovská Štiavnica. Stojí na pokojnej bočnej ulici neďaleko nádherného resortu Chalúpkovo. Blízkosť mesta a perfektná dostupnosť všetkých letných aj zimných liptovských atrakcií robí túto lokalitu veľmi atraktívnou. V dosahu niekoľkých minút jazdy autom je kompletná občianska vybavenosť: Ústredná vojenská nemocnica, nákupné centrá, Kaufland, Lídl, Billa, pošta a veľa iného. Základná škola a škôlka sú priamo v obci, ca 5 min pešo od domu.
________________________________________________________________________________

Pre viac informácií kontaktujte:


Eva Henoch Call:
________________________________________________________________________________

Poskytujeme bezplatné poradenstvo v oblasti financovania cez HÚ
a zabezpečíme pre Vás kompletný právny a administratívny servis spojený
s prevodom nehnuteľností.
________________________________________________________________________________

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku340 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky