Nájom moderného, zariadeného 2+1 bytu kúsok od centra mesta Čadca

Štát.: Slovensko
Mesto.: Čadca
Lokalita.: Čadca
Ulica.: Májová
49 m²
1
2
nie
prenájom - 2-izbový byt - Novostavba
600,- €
Ponúknite vlastnú cenu

6632x zobrazená v zozname / 447x zobrazená detailne / 447x zobrazená detailne tento mesiac

1. Reality Rent Vám ponúka na prenájom nádherný, moderne zariadený a vybavený 2- izbový bytík na Májovej ulici v Čadci, kúsok od centra mesta.
Moderná novšia stavba ponúka dostatok súkromia v zateplenom malom bytovom dome bez výťahu.
Byt sa nachádza na 1. poschodí a pozostáva z predsiene vybavenej útulným nábytkom, príjemnej kuchyne s kompletne vybavenou modernou kuchynskou linkou so spotrebičmi, i drobným inventárom (taniere, hrnce a pod.) V kuchyni sa nachádza jedálenský stôl so stoličkami. Obývacia izba je rovnako vkusne a kvalitne zariadená sektorovým nábytkom a sedačkou, Tv je tiež vo vybavení bytu. V samostatnej spálni nájdete manželskú posteľ aj priestrannú šatníkovú skriňu s množstvom úložného priestoru. Kúpeľňa je nadštandardne priestranná, nadčasová, vybavená vaňou, WC súčasťou vybavenia je práčka a sušička.
Samostatné podlahové kúrenie, wi-fi, televízia i vyhradené parkovacie miesto je v cene nájmu. K bytu prislúcha väčšia pivnica.
Náš názor: ideálne bývanie pre dvoch zodpovedných ľudí v absolútnej blízkosti centra mesta. Moderný menší bytový dom je skvelo vybavený, nachádza sa tu len pár bytov a k dispozícií je priestranná pivnica v suteréne domu. Nadštandardné vybavenie bytu bez ďalších nákladov na doplnky zariadenie a vybavenie bytu, nakoľko toto všetko je pripravené pre nových nájomníkov.

Cena 600€/mes. vrátane energií, parkovacieho miesta a wi-fi , tiež kompletného vybavenia + 1500€ vratný depozit
Ak máte záujem o tento nádherný bytík neváhajte kontaktovať: PaedDr. Mária Habčáková RSc., tel: , mail:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha58.06 m²
Úžitková plocha49 m²
Poschodie1
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Balkónnie
Lódžianie
Pivnicaáno
Výťahnie
Parkovanievlastné vyhradené
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky