Nesmierne naložená garzónka pri Draždiaku, výhľad na hrad, električka

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
Ulica.: Topoľčianska
30 m²
12
5
1
nie
úplne prerobený
áno
predaj - 1-izbový byt
138.900,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

595x zobrazená v zozname / 47x zobrazená detailne / 47x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj úplne novo a kompletne prerobenú, garsónku v tichej a zelenej oblasti Petržalky, priamo pri Draždiaku na Topoľčianskej ulici. Byt sa nachádza na 5. zo 12. n.p.
a pozostáva zo vstupnej chodby so zabudovanou linkou s kompletne vybavenou kuchyňou so vstavanými spotrebičmi (umývačka riadu, mikrovlnná rúra, chladnička s výparníkom, varná doska, digestor, dres, batéria), izby kde sa nachádza, obývacia časť kde sa nachádza kvalitná pohovka, kvalitná vyklápacia posteľ na každodenné spanie, konferečný stolík, koberec, , SMART TV, pracovná časť so sedením, vstavané skrine, ktoré sú pokračovaním nábytku z chodby a strašne drahej kúpeľne, s veľkoformátovými obkladmi, kde sa nachádza sprchový kút s dažďom sprchou, s podomietkovými batériami, umývadlo položené na doske/skrinke, LED zrkadlo, skrinka s práčkou a odkladacím priestorom a je obložená vysokovalitným obkladom tropického motívu v kombinácii s zlatým reliéfnym obkladom a celý efekt je umocnený LED podsvietením v zaspustených lištách.

Celý byt je dizajnovo a technicky premyslený tak, že záujemcovi vypadnú oči a novému vlastníkovy bude poskytovať okrem, pohodlného, premysleného a štýlového bývania poskytovať aj obdiv každého návštevníka aj kompletnú občiansku vybavenosť vrátane jazera Draždiak, električky a cyklocesty na všetky smery.

Uvedená cena je vrátane všetkého nábytku, spotrebičov a vybavenia. Výhľad z bytu je do okolia a na Bratislavský hrad.

Byt prešiel absolútne úplnou a nezostal "kameň na kameni" prestavbou, nová premyslená elektrina, sádrokartónové stropy v celom byte, podsvietené steny vzniknuté vrstvením sádrokartónu (všetko sa ovláda diaľkovým ovládaním), nové stierky, úplne nanovo vymurovaná kúpeľňa so zmenenou dispozíciou, nové podlahy. Všetky vstavané nábytky sú na mieru. K bytu patri aj MUROVANÁ PIVNICA s bezpečnostnými dverami a policami na mieru tak, aby sa efektívne vyuzil celý priestor.

Bytový dom sa nachádza v tichej ulici a prešiel kompletnou rekonštrukciou, nové výťahy, zateplenie, nové čipové dvere, nové rozvody, stupačky, vymaľované schodište atd.
Výhodou je bezproblémové parkovanie pred domom, ktoré nemá parkovaciu politiku.

Lokalita je dobré dostupná ako autom, tak aj električkou poskytuje tiché a zelené bývanie neďaleko centra mesta, jazera a lužných lesov.

Byt je pripravený, ihneď k nasťahovaniu a nie sú na ňom žiadne ťarchy ani záložné práva, tzn. LV je čisté.

Cena: 138.500,-€

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha30 m²
Úžitková plocha30 m²
Poschodie5
Počet poschodí12
Počet izieb1
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Internetoptika
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovanieáno
Lódžiaáno - 1
Pivnicaáno
Garážnie
Výťaháno
Parkovanieáno
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Orientáciazápadná

Vaše hodnotenie ponuky