NEW LIVING RESERVE - 2i byt s garážovým státim, Beňovského, Vrbové

Štát.: Slovensko
Mesto.: Piešťany
Lokalita.: Vrbové
Ulica.: Beňovského
60.77 m²
2
1
2
áno
úplne prerobený
nie
nie
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
134.990,- € garážové státie +5.000€, vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

45167x zobrazená v zozname / 1260x zobrazená detailne / 223x zobrazená detailne tento mesiac

NEW LIVING vám exkluzívne ponúka -

2 izbový byt s lodžiou v tehlovej novostavbe bytového domu na Beňovského ulici v úplnom centre mesta Vrbové, len 9 km od kúpeľného mesta Piešťany, s dobrým dopravným napojením na diaľnicu D1. Občianska vybavenosť mesta je na veľmi dobrej úrovni, nachádzajú sa tu markety Lidl a Terno, pošta, reštaurácie, pizzerie, zdravotné stredisko, veterinár, športoviská, materská škola, 2x základná škola, gymnázium, špeciálna škola, priehrada Čerenec a pod. Tesne pred dokončením je cyklochodník spájajúci Vrbové s Piešťanmi.

Celková rozloha bytu je 60,77 m2 s príslušenstvom vrátane pivnice (1,69 m2), výmera lodžie je 3,53 m2 a parkovacie státie v podzemnej garáži (13,49 m2). Nachádza sa na 2. nadzemnom podlaží z 3. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, obývacej miestnosti s kuchyňou, spálne, kúpeľne, samostatnej toalety, lodžie prístupnej s obývačky aj spálne a pivničnej kobky suteréne BD. Orientácia bytu je juhozápadná, do slepej ulice, vďaka čomu je byt krásne presvetlený a tichý. Kúrenie je elektrické podlahové s ovládaním v každej miestnosti. Teplá voda je zabezpečená úsporným elektrickým bojlerom, umiestneným v kúpeľni. Byt je klimatizovaný a na plastových oknách s trojsklom má IR fólie. V byte je prípojka internetu od miestneho poskytovateľa Petrocomp.

Samotný bytový dom bol skolaudovaný 10/2018 a nachádza sa v ňom 29 bytov a 3 obchodné priestory, v troch blokoch so spoločným dvorom. V bloku, v ktorom sa nachádza ponúkaný byt je 14 bytov a je bezbarierový. Bytový dom disponuje veľkým výťahom stojacom na každom podlaží (aj v garáži) a domovým vrátnikom. Pivnice sa nachádzajú podobne ako parkingy v suteréne BD. Správa domu je zabezpečená BD Trnava.

Náklady na bývanie sú iba 117€,-€/mesiac (elektrika + sprava) + 24€ TV s internetom.

Cena bytu je so všetkým vstavaným nábytkom so spotrebičmi a garážové státie je za príplatok 5.000€. Cena bytu spolu s parkingom je 139.990€. Možnosť financovať hypotékou, ktorú vám radi zabezpečíme aj s bonusom v podobe znaleckého posudku.

Ak máte záujem o obhliadku, prípadne chcete vedieť viac informácií o byte, neváhajte a kontaktujte ma

V cene nehnuteľnosti sú zahrnuté všetky poplatky: zabezpečíme vyhotovenie kúpnych zmlúv a návrh na vklad do katastra, právne poradenstvo, hypotekárne poradenstvo, kolky na kataster, poplatok za overenie podpisov u notára.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha63.3 m²
Úžitková plocha60.77 m²
Poschodie1
Počet poschodí2
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusrezervované
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynnie
Internetoptika
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovanievlastné - elektrické
Balkónnie
Lódžiaáno
Terasanie
Pivnicaáno
Garážáno
Výťaháno
Parkovanievnútorné
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Predzáhradkanie
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Orientáciajuhozápadná
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky