NOVÁ CENA ! Rozsiahla vidiecka usadlosť s 9, 5 hektármi na polosamote p

Štát.: Slovensko
Mesto.: Krupina
Lokalita.: Senohrad
110 m²
95718 m²
predaj - Rodinný dom
239.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

4004x zobrazená v zozname / 354x zobrazená detailne / 354x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj jedinečnú nehnuteľnosť, ktorá kombinuje šarm pôvodného gazdovského domu s rozľahlým pozemkom o výmere 95 718 m². Táto nehnuteľnosť, situovaná na polosamote, je ideálnym miestom pre tých, ktorí hľadajú pokoj, priestor a možnosť vybudovať si vlastnú farmu alebo ranč.
Pozemok je oplotený agátovými stĺpmi a má pravidelný, južne orientovaný tvar, ktorý poskytuje ideálne podmienky na rôzne poľnohospodárske aktivity. Celkovo je rozdelený lesíkom na dve časti, pričom po obvode je vysadených 3700 kríkov, čo dodáva pozemku prírodný šarm a súkromie.
Pozemok zahŕňa aj lúku s remízkami kríkov a stromov, a ďalšie dve povrchové studne, ktoré zvyšujú jeho hodnotu a možnosti využitia.

Gazdovský dom s potenciálom:


Tradičná stavba - staršia časť domu je postavená z kameňa, novšia z tehly. Dom je prízemný a rozdelený na pôvodnú a novšiu časť. Pôvodnú časť zahŕňa chodbu, kúpeľňu a dve izby po stranách. Samostatnými vchodmi sa dostanete do komory a maštale.
Novšia časť: Táto časť pozostáva z chodby, dvoch izieb a kúpeľne. Prešla čiastočnou rekonštrukciou, ktorá zahŕňala nové elektrické rozvody, drevené okná, podlahy a steny.
Na dvore sa nachádza garáž vhodná pre auto aj traktor, letná kuchynka a nová vŕtaná studňa s hĺbkou 70 metrov, ktorá zabezpečuje dostatok vody. Elektrická prípojka s novým elektromerom zaisťuje prístup k dennému aj nočnému prúdu.
Ideálne na Farmu alebo Ranč -možnosti pre vašu víziu. Táto nehnuteľnosť, po rekonštrukcii, ponúka ideálne podmienky na založenie vlastnej farmy alebo ranča. S rozľahlým pozemkom a dobrou infraštruktúrou máte voľnú ruku, ako tento priestor premeniť na svoje vysnívané vidiecke sídlo.
Lokalita poskytuje úplný pokoj, ticho a nádherné výhľady. V blízkosti sú len dva domy, z ktorých jeden je využívaný rekreačne, čo zaručuje súkromie a kľud pre vaše plány.
Nehnuteľnosť je vzdialená iba 3 km od obce Senohrad, ktorá ponúka dobrú sociálnu infraštruktúru a všetko, čo potrebujete pre pohodlný život na vidieku.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku95718 m²
Úžitková plocha110 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky