Nová cena!!! TEHLOVÝ 3-izb. byt, Veľký Bysterec, Na Sihoti, 61m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dolný Kubín
Lokalita.: Dolný Kubín
Ulica.: Na Sihoti
59 m²
5
3
3
pôvodný
áno
predaj - 3-izbový byt
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

12623x zobrazená v zozname / 733x zobrazená detailne / 260x zobrazená detailne tento mesiac

NOVÁ CENA!!!

AstonReal ponúka na predaj 3-izbový byt v lokalite Veľký Bysterec, ul. Na Sihoti. Byt sa nachádza v zrekonštruovanom TEHLOVOM bytovom dome, s novým výťahom.

Výmera bytu je 61 m2 plus balkón. V suteréne bytového domu sa nachádza priestranná pivnica. K dispozícii je aj samostatná pivnica v kočikárni. Byt sa nachádza na ideálnom 3. poschodí.

Dispozične byt pozostáva z priestrannej obývacej izby, odkiaľ je vstup do dvoch samostatných izieb. Z obývacej izbe je výstup na balkón. Z chodby je vstup do kúpeľne, oddeleného WC a kuchyne. Byt je v pôvodnom stave, vhodný na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv. K dispozícii je aj vyjadrenie z OSBD na obnovu bytu, ktorá zahŕňa aj otvor v priečke medzi obývačkou a kuchyňou.

Byt je ihneď k dispozícii !!!



Pre bližšie informácie ma kontaktujte na tel. č. ,

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha61 m²
Úžitková plocha59 m²
Poschodie3
Počet poschodí5
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Kúpeľňaáno
Vykurovaniespoločné
Balkónáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené ztehla
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Orientáciajuhovýchodná

Vaše hodnotenie ponuky