Nová chata na TOP mieste Tále Nízke Tatry

Štát.: Slovensko
Mesto.: Brezno
Lokalita.: Bystrá
Ulica.: Tále
130 m²
370 m²
1
4
nie
verejný vodovod
nie
230/400V
predaj - Chata - Novostavba
390.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3491x zobrazená v zozname / 242x zobrazená detailne / 242x zobrazená detailne tento mesiac

Chata sa nachádza v prekrásnej scenérii Nízkotatranského národného parku lemovanej vrchmi Dereše, Chopok a Ďumbier, iba 5min pešo od Hotela Partizán. Je situovaná na slnečnom pozemku o výmere 370m2. Nachádza sa v malej chatovej osade na vyvýšenom mieste, ktoré vytvára dokonalý pocit súkromia.

Stavba o rozmere 10x7m bude na liste vlastníctva vedená ako rekreačná chata, je drevená, sendvičovej konštrukcie. Predáva sa v štádiu holodom, exteriér chaty bude komplet dokončený. Po dohode je možnosť dokončenia interiéru podľa vlastných predstáv. Na prízemí je naplánovaná vstupná chodba, technická miestnosť so svojím vchodom, obývacia izba spojená s kuchyňou a krbom, kúpeľňa s toaletou. Na poschodí sú tri samostatné izby a druhá priestranná kúpeľňa s toaletou.

Na pozemku pri chate je nová elektrická prípojka, odpad je vyvedený do trojkomorového septika a voda bude dodávaná z vodovodu. Ku chate vedie spevnená udržiavaná cesta. Parkovanie je riešené na pozemku pri chate.

Chata je vhodná na rodinnú rekreáciu aj na krátkodobý prenájom.

5min pešo je vzdialený Hotel Partizán s reštauráciami a wellness (partizan.sk)
2km vzdialené je 18 jamkové majstrovské golfové ihrisko Gray Bear a 9 jamkové obojstranne hrateľné golfové ihrisko Little Bear s detskou golfovou akadémiou aj nočným golfom. V tomto areáli je taktiež lyžiarske stredisko s umelým zasnežovaním, večerným aj ranným fresh track lyžovaním aj bežkárskou traťou (tale.sk).
4km vzdialené je obľúbené lyžiarske stredisko s umelým zasnežovaním, večerným aj ranným fresh track lyžovaním, ktoré sa v letných mesiacoch využíva ako bike park (kopeczabavy.sk).
6km vzdialené je najväčšie lyžiarske stredisko na Slovensku, ktoré ponúka viac ako 50km upravených tratí na južnej a severnej strane Chopku a v lete sa meniace na perfektnú destináciu pre rodinné výlety s rôznymi atrakciami (jasna.sk)

Na všetky strediská pravidelne jazdí skibus so zástavkou neďaleko chaty.

Podrobné informácie a ďalšie ponuky nájdete na CHATYpodTATRAMI.sk aj na našich sociálnych sieťach.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku370 m²
Zastavaná plocha70 m²
Celková rozloha370 m²
Úžitková plocha130 m²
Počet poschodí1
Počet izieb4
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynnie
Kanalizáciažumpa
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - elektrické
Pivnicanie
Garážnie
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Postavené zdrevostavba
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Krbáno
Bezbariérový prístup nie
Oknádrevené
Terénmierny svah
Novostavbaáno