Nové ❗️ 2 Izbový byt na predaj Partizánske - neďaleko od Centra mesta

Štát.: Slovensko
Mesto.: Partizánske
Lokalita.: Partizánske
Ulica.: Lesná
50 m²
4
1
2
po rekonštrukcii
nie
predaj - 2-izbový byt
93.000,- € Výborná tichá lokalita !
Ponúknite vlastnú cenu

1297x zobrazená v zozname / 154x zobrazená detailne / 154x zobrazená detailne tento mesiac

Center Reality. sk - ponúka na predaj 2 izbový byt po kompletnej rekonštrukcii v Partizánskom . Bytový dom je postavený neďaleko od centra mesta vo vyhľadávanej a tichej lokalite. Pred bytovým domom je bezplatné parkovanie a veľa zelene. V tesnej blízkosti je škola, škôlka, potraviny. Bytový dom je 4 poschodový , bez výťahu. Predávaný byt sa nachádza na 1 poschodí, je v osobnom vlastníctve. K bytu prislúcha pivnica a lodžia.

Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby, samostatnej kúpeľne, toalety, kuchyne a 2 navzájom prechodových izieb. ( obývacia izba a spálňa ), jedna izba ( spálňa ) ma výstup na lodžiu. Celková rozloha bytu je 50 m2.

V byte je nová elektroinštalácia, nové odpady, znížené stropy - osvetlenie bodovými svetlami, murované jadro, steny stierky, omietky, plastové okná, nová dlažba, plávajúca podlaha, nová linka, spotrebiče, nové interiérové dvere a zárubne, vstupné dvere nové bezpečnostné. V byte sú zabudované nové zásuvné šatníkové skrine. Byt sa predáva čiastočne zariadený + dohoda.

Výhody ?!



Vyhľadávaná lokalita na bývanie, na skok do centra mesta, parkovanie, výborný stav bytu, nová a módne prevedená rekonštrukcia, byt nepotrebuje žiadne investície je v stave na okamžité bývanie .

Zaujala Vás moja ponuka ?



Kontaktujte ma na tel. čísle , alebo mailom

V prípade kúpi na hypotéku Vám všetko potrebné zabezpečím .

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha50 m²
Poschodie1
Počet poschodí4
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťahnie
Parkovanieáno
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektnie
Oknáplastové

Vaše hodnotenie ponuky