Nové BYTY v projekte HUMENSKÁ ul. - od 103.000€

Štát.: Slovensko
Mesto.: Michalovce
Lokalita.: Michalovce
Ulica.: Humenská
62.57 m²
8
neuvedené
2+1
nie
áno
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
103.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

36700x zobrazená v zozname / 783x zobrazená detailne / 104x zobrazená detailne tento mesiac

Projekt HUMENSKÁ vzniká na ulici Humenskej, blízko centra mesta, medzi bytovými domami.

Projekt rešpektuje okolitú zástavbu domov a estetický zapadá do tejto vyhľadávanej lokality, ktorá ponúka vynikajúce miesto pre Vaše bývanie, množstvo denného svetla a krásny výhľad na okolie...

BENEFITY:


V blízkosti je obchodný dom Kaufland, autobusová a želez. stanica, základná škola a 2 x materská škôlka, novovybudované detské ihrisko s bohatou zeleňou, taktiež CENTRUM mesta v blízkosti chôdzou 5 min.

Projekt HUMENSKÁ ponúkne komfortné bývanie v kvalitných a skvele dispozične riešených dvoj a trojizbových bytoch v stave HOLOBYT - v osempodlažnom bytovom dome, s veľkými rohovými lodžiami a slnečnými francúzskymi oknami.

Dostatočne presvetlené a slnečné byty majú výhľad na zeleň alebo na mesto. Svojim budúcim obyvateľom ponúkajú moderné a kvalitné rodinné bývanie v super lokalite. Súčasťou areálu bude dostatok parkovacích miest, ku každému bytu patrí 1 parkovanie, s možnosťou kúpy ďalších miest.

BYTOVÝ DOM:


Bytový dom ma pôdorys obdĺžnika . Ide o 8 podlažný, nepodpivničený bytový dom s plochou vegetačnou strechou. 1.NP tvoria nebytové priestory a kryté parkovacie státia - Stavba je navrhnutá na nosných ŽB pilieroch, výplň z plných pálených tehál 300 mm a zateplenie 200 mm min.vlna, všetky Inž. siete okrem plynu, ohrev vody a centrálne kúrenie je zabezpečené centr. kotolňou, v bytoch radiátory, vlastné merače energií, sádr. stierky, hliníkové okná.

Ďalších 7 podlaží je prístupných schodiskom aj osobným výťahom, na siedmich obytných podlažiach sa nachádzajú 4 bytové jednotky, spolu teda 28 bytov:
2 izbové byty s úžit. plochou 59,07 a 62,57m2 (z toho balkón 10,2m2)
3 izbové byty s úžit. plochou 90,58m2 a 87,08m2 (z toho balkón 12,15m2)

CENY:


2 IZB. BYT – 103.000€
3 IZB. BYT – 153.000€

K bytovému domu prislúcha 39 parkovacích miest s prístupovými komunikáciami, ktoré sú napojené na existujúcu miestnu komunikáciu jedným vjazdom. 1 vonkajšie Parkovacie státie je v cene bytu, kryté par. miesto je možné si dokúpiť v cene 10.000€.

Výstavba bytového domu je už zahájená.


Plánovaná kolaudácia a odovzdanie 07/2025.
Chcete bývať v novom Bytovom dome Humenská?
Neváhajte nás kontaktovať, radi Vám poskytneme bližšie informácie alebo už čoskoro aj obhliadku bytov.

Kontakt:


REALITY HOUSE
MICHALOVCE

Štefánikova 10


Tel:
Bc. Denisa Hanusičová

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha62.57 m²
Úžitková plocha62.57 m²
Poschodieneuvedené
Počet poschodí8
Počet izieb2+1
Statusaktívne
Plynnie
Vykurovaniespoločné
Balkónáno - 1
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené ztehla
Zateplený objektáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáhliníkové
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky