Nové ❗️ Rodinný dom na predaj, Chynorany - okres Partizánske

Štát.: Slovensko
Mesto.: Partizánske
Lokalita.: Chynorany
180 m²
851 m²
2
4
áno
čiastočne prerobený
studňa a vodovod
áno
predaj - Rodinný dom
Cena v RK Výborná tichá lokalita !
Ponúknite vlastnú cenu

252x zobrazená v zozname / 43x zobrazená detailne / 43x zobrazená detailne tento mesiac

Center Reality. sk - ponúka na predaj rodinný dom v obci Chynorany. Obec je rozvíjajúca sa ma dostupnú občiansku vybavenosť ( školy, škôlky, obchody, reštaurácie, autobusové a výborné vlakové spojenie ). Rodinný dom je postavený v tichej lokalite na krásnom slnečnom pozemku o rozlohe až 851 m2. Je v osobnom vlastníctve s možnosťou okamžitého bývania. Dom ma 2 poschodia, je podpivničený + garáž, ktorá je súčasťou domu. Pozemok je oplotený ma vstupnú bránu, trávnatý porast, vysadené ovocné stromy.

Dispozícia domu nám ponúka dve podlažia a suterén do ktorého je vstup z vnútornej a aj vonkajšej časti domu. Prvé podlažie pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, komory, kúpeľne, toalety, dvoch izieb. Na druhé podlažie vedú murované schody, tu sa nachádzajú 2 izby a vstup na povalu, ktorú je možno rekonštrukciou využiť na kúpeľňu, šatník, prípadne ďalšiu izbu.

Dom bol skolaudovaný v roku 1970. Zastavaná plocha je 120 m2, úžitková 180 m2. Dom je napojený na všetky inžinierske siete, na elektrickú, vodovodnú, plynovú prípojku, odpad je zvedený do obecnej kanalizácie. Okná na 1 podlaží boli vymenené za plastové, podlaha na oboch podlažiach je betónová, pokrytá dlažbou, parketami, linoleum. Strecha je pôvodná v dobrom stave. Dom sa vykuruje pomocou plynového kotla ústredným kúrením ( výmena kotla prebehla cca pred 5 rokmi ) . Na pozemku je studňa.

Čo dodať na záver ?! Výhody ?!



Výborná lokalita, vyhľadávaná obec na bývanie, krátka vzdialenosť do 3 okresných miest Partizánske, Topoľčany, Bánovce nad Bebravou. Krásny slnečný pozemok, výborné dispozičné riešenie. Stav domu s možnosťou bývania, alebo rekonštrukcie podľa svojich predstáv. Výborné autobusové a vlakové spojenie. Výhodná kúpa a investícia do budúcnosti.

Zaujala Vás moja ponuka, hľadáte dom v okolí okresného mesta Partizánske ? Verím , že táto ponuka je práve pre Vás.

V prípade záujmu o kúpu a obhliadku ma prosím kontaktujte na tel. čísle , alebo mailom

V prípade financovania pomocou hypotéky, Vám všetko preveríme, prerátame najvýhodnejšie podmienky úveru a všetko potrebné zabezpečíme .

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku851 m²
Zastavaná plocha120 m²
Celková rozloha851 m²
Úžitková plocha180 m²
Počet poschodí2
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodastudňa a vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňaáno
Balkónáno
Pivnicaáno
Garážáno
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektnie
Strechapôvodná
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky