Nové ❗️ Rodinný dom na predaj, Kolačno - okres Partizánske

Štát.: Slovensko
Mesto.: Partizánske
Lokalita.: Kolačno
Ulica.: .
1138 m²
1138 m²
4
po rekonštrukcii
verejný vodovod
áno
230V
áno
predaj - Rodinný dom
Cena v RK Výborná tichá lokalita !
Ponúknite vlastnú cenu

91x zobrazená v zozname / 18x zobrazená detailne / 18x zobrazená detailne tento mesiac

Center Reality.sk - ponúka na predaj 4 izbový Rodinný dom v obci Kolačno. Obec je vzdialená necelých 15 minút cesty autom od okresného mesta Partizánske. Dom ma prístupovú asfaltovú cestu, oplotený pozemok so vstupnou bránou a vlastným parkovaním. Pozemok ma dva vstupy. Dom je v osobnom vlastníctve prešiel kompletnou rekonštrukciou, ktorá bola ukončená v roku 2021.

Dom je z časti podpivničený ( vstup z vonku ), celková rozloha pozemku je 1138 m2, úžitková plocha domu 101 m2. Dispozícia domu pozostáva zo vstupnej chodby, samostatnej kúpeľne, komory, detskej izby, hosťovskej izby, kuchyne, obývacej izby a spálne. Dom sa predáva čiastočne zariadený + dohoda.

V dome sú plastové okná, podlaha plávajúca, dlažba, steny stierky, omietky, nová elektroinštalácia, nové odpady. Dom je napojený na plynovú, elektrickú a vodovodnú prípojku, odpad zvedený do žumpy ( možnosť napojenia do obecnej kanalizácie ). Vykurovanie domu je pomocou plynového kotla ( ústredné kúrenie ). Strecha je pôvodná v dobrom stave ( nevyžaduje si nutnú opravu ). Na pozemku je prístavba garáže a vlastná studňa.

Čo dodať na záver ?! Výhody tejto nehnuteľnosti ?!



Dom vhodný aj pre viac člennú rodinu, tichá lokalita, kompletná rekonštrukcia, zaujímavé dispozičné riešenie, najväčšia výhoda je, že dom nepotrebuje ďalšie nutné investície a je moderne a vkusne zrekonštruovaný . Veľkou výhodou je zadná časť pozemku, ktorá ma svoj vlastný vstup, tu sa novému majiteľovi ponúka možnosť využitia pozemku podľa svojich potrieb, alebo možnosť predaja samostatnej stavebnej parcely s prístupovou asfaltovou cestou o rozlohe 582 m2 , čím sa novému majiteľovi vráti časť investície použitá na kúpu celej nehnuteľnosti.

Zaujala Vás moja ponuka ?



Kontaktujte ma a ja Vám rada tento zaujímavý domček ukážem. V prípade ďalších informácii ma kontaktujte telefonicky na tel čísle , alebo mailom

V prípade kúpy na hypotéku Vám všetko ohľadne splátok vopred prerátame a všetko potrebné vybavíme za Vás .





Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1138 m²
Celková rozloha1138 m²
Počet izieb4
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Plynáno
Kanalizáciažumpa
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňavaňa
Vykurovanievlastné - plyn
Terasaáno
Pivnicaáno
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Postavené zZmiešané
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Strechapôvodná
Oknáplastové
Terénmierny svah
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky