Nové ❗️ Rodinný dom na predaj, Partizánske - Centrum mesta ( pol dom )

Štát.: Slovensko
Mesto.: Partizánske
Lokalita.: Partizánske
328 m²
328 m²
2
5
áno
čiastočne prerobený
verejný vodovod
áno
predaj - Rodinný dom
134.990,- € Výborná tichá lokalita !
Ponúknite vlastnú cenu

189x zobrazená v zozname / 34x zobrazená detailne / 34x zobrazená detailne tento mesiac

Center Reality. sk ponúka na predaj 5 izbový Rodinný dom ( pol dom ) v centre mesta Partizánske. Rodinný dom je tehlový, postavený na rovinatom a slnečnom pozemku o rozlohe 328 m2. Pozemok je slnečný, vysadený trávnatým porastom, oplotený so vstupnou bránou v zadnej časti je murovaný plot od suseda . Dom ma 2 poschodia, je v osobnom vlastníctve v minulosti bola vykonaná prístavba pod ktorou sa nachádza garáž. Pôvodná časť domu je podpivničená.

Dispozíciu domu tvoria dve nadzemné podlažia a pivnica. Zastavaná plocha domu je 78 m2. Dispozícia prvého podlažia pozostáva so vstupnej chodby, komory, kúpeľne s toaletou, kuchyne a 3 izieb. Z chodby je vstup do pivnice, jedna izba má výstup na druhé podlažie. Tu sa nachádzajú dve samostatné izby, v jednej je menšia komora ( šatník ), v druhej je výstup na veľký balkón.

Dom je napojený na všetky inžinierske siete a to na elektrickú, plynovú, vodovodnú prípojku, odpad na mestskú kanalizáciu. Dom ma prevažne pôvodný stav. Okná boli vymenené za plastové v celom dome. Strecha je valová. Dom bol vykurovaný pomocou plynového kotla ( ústredné kúrenie ), komín je vyvložkovaný. Na prvom podlaží ma podlaha betónový poter, poschodie drevo. V prístavbe linoleum v pôvodnej časti sa nachádza dlážkovina, dlažba.

Čo dodať na záver ?! Výhody domu ?!



Výborná tichá lokalita v centre mesta, rovinatý slnečný pozemok, 5 izieb, možnosť zmeniť rekonštrukciou dispozičné riešenie a tým si vytvoriť bývanie podľa svojich predstáv, v tesnej blízkosti všetká občianska vybavenosť ( školy, škôlky, obchody, lekári, lekárne, reštaurácie, pošta, kostol, úrad, autobusové a vlakové spojenie, taxi služba ). Parkovanie vo dvore, alebo pred domom na rezidenčnú kartu ( poplatok 10 eur ročne ). Dom vhodný aj pre viacčlennú rodinu.

Zaujala Vás moja ponuka, radi by ste bývali v tichej lokalite blízko centra s dostupnou občianskou vybavenosťou, tak verím, že táto ponuka je tu práve pre Vás.

V prípade záujmu o kúpu a obhliadku ma prosím kontaktujte na tel. čísle , alebo mailom

V prípade financovania pomocou hypotéky, Vám všetko preveríme, prerátame najvýhodnejšie podmienky úveru a všetko potrebné zabezpečíme .

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku328 m²
Celková rozloha328 m²
Počet poschodí2
Počet izieb5
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónáno
Pivnicaáno
Garážáno
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektnie
Káblová televíziaáno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky