Rezervované / Chata so záhradou - Ilava 399m2

Prečítajte si viac o lokalite
Ilava
Štát.: Slovensko
Mesto.: Ilava
Lokalita.: Ilava
40 m²
399 m²
3
studňa
predaj - Chata
24.900,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

20699x zobrazená v zozname / 1908x zobrazená detailne / 259x zobrazená detailne tento mesiac

REWIN reality Vám ponúka NA PREDAJ exkluzívne chatku so záhradou o výmere až 399m2 vo vyhľadávanej a príjemnej lokalite v okresnom meste Ilava.
Záhrada má pekný rovinatý až mierne svahovitý pozemok, na ktorom sa nachádza niekoľko ovocných stromov a drevín. Chata ktorá disponuje podlahovou výmerou 40m2, sa delí na prízemie, suterén s pivnicou, a podkrovie. Vedľa chaty je prístrešok na sedenie a pristrešená veranda. Orientácia záhrady je juho-západná, takže je záhrada slnečná a ideálne situovaná či už na rekreáciu a oddych alebo záhradkárčenie. Z chaty máte taktiež výborný výhľad na široké okolie, prístup k záhrade je dobrý, priamo pred pozemok vedie príjazdová cesta, ktorou sa viete dopraviť na záhradu celoročne, bez akýchkoľvek komplikácií.
Lokalita v ktorej sa nachádza je veľmi sympatická, upravená, plná zelene, stromov, obklopujú ju hory a lesy, takže Ste priamo v lone prírody a v súkromí no v prípade potreby máte mesto k dispozícii iba približne 4 minúty autom. Priamo pred záhradnou oblasťou máte k dispozícii i bezproblémové parkovanie. Záhradkarska oblasť Vám ponúka k dispozícii vodu zo studne, elektrinu rieši celá chatová oblasť fotovoltaickými panelmi. Záhrada je bez akejkoľvek ťarchy a kúpou ihneď voľná, predáva sa čiastočne zariadená. Odporúčam vidieť, tešíme sa na obhliadky s Vami.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku399 m²
Úžitková plocha40 m²
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Vodastudňa
Pivnicaáno
Parkovanievonkajšie
Postavené zZmiešané
Zariadeniezariadený
Terénmierny svah

Vaše hodnotenie ponuky