Novo zariadený 2i byt, balkón, garáž, novostavba, Lužná ul., Petržalka

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
Ulica.: Lužná
51.95 m²
7
3
2
áno - 1 auto
áno
prenájom - 2-izbový byt - Novostavba
600,- €/mes. Energie:
200 € / mes
vrátane garáže, +200,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

10025x zobrazená v zozname / 327x zobrazená detailne / 327x zobrazená detailne tento mesiac

Na prenájom ponúkame pekný a novo zariadený 2-izbový byt v novostavbe vo vyhľadávanej lokalite na Lužnej ulici v Bratislave na začiatku mestskej časti Petržalka.

Výhody bytu:


- novostavba
- novo zariadený
- balkón
- samostatne uzamykateľná garáž
- výborná občianska vybavenosť
- vyhľadávaná lokalita

Podlahová plocha bytu predstavuje 47,95 m2 + loggia o výmere cca 4 m2. Byt je v osobnom vlastníctve. Byt sa nachádza na 3. poschodí v 7-poschodovej novostavby nachádzajúcej sa na začiatku mestskej časti Petržalka s kompletnou občianskou vybavenosťou. Neďaleko domu sa nachádza aj zástavka električky.

K bytu prislúcha samostatne priestranná uzamykateľná garáž o výmere až 19,39 m2 (možnosť aj odloženia napr. bicyklov a podobne), ktorá sa nachádza na -2 p. v bytovom dome – vstup suchou nohou.

Byt sa prenajíma zariadený novým nábytkom: kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi: elektrická dvojplatnička, elektrická rúra na pečenie, digestor a voľne stojaca chladnička s mrazničkou. V obývacej izbe je k dispozícii rozkladacia rohová sedacia súprava, barový stôl s dvoma stoličkami, konferenčný stolík, obývačková zostava nábytku, TV prijímač. V spálni sa nachádza manželská posteľ a komoda. Na chodbe k dispozícii priestranná šatníková skriňa na mieru. V kúpeľni je umiestnená práčka.

Dispozičné riešenie bytu: vstupuje sa do chodby z ktorej sa vchádza do priestrannej kúpeľne s vaňou, na samostatnú toaletu, do obývacej izby prepojenej s kuchyňou a taktiež do spálne. Na balkón sa vychádza z obývacej časti.

Bytový dom sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou – potraviny, večierky, trhovisko, cukráreň, reštaurácie a podobne. Priamo pri bytovom dome zástavky MHD a neďaleko aj zástavka električky. Veľkou výhodou je taktiež možnosť športového vyžitia na neďalekej hrádzi a prechádzok pri chorvátskom ramene.

Byt je voľný ihneď.



Mesačný prenájom predstavuje 600€ + 200€ za energie. Celková cena 800,-€ je cena vrátane garáže a bez poplatku za internet.

Kontakt:


Email:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha51.95 m²
Úžitková plocha51.95 m²
Poschodie3
Počet poschodí7
Počet izieb2
Statusaktívne
Kúpeľňavaňa
Balkónáno
Garážáno - 1 auto
Výťaháno
Postavené zZmiešané
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Energetický certifikátB
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Orientáciavýchodná
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky