Novo zrekonštruovaný 3 izbový byt Martin - Ľadoveň

Štát.: Slovensko
Mesto.: Martin
Lokalita.: Martin
73 m²
predaj - 3-izbový byt
174.990,- €
Ponúknite vlastnú cenu

405x zobrazená v zozname / 43x zobrazená detailne / 43x zobrazená detailne tento mesiac

B10 Vám ponúka na predaj 3 izbový byt v Martine - Sever. Fotky bytu sú z predošlej rekonštrukcie. Fotky tohto bytu spracujeme začiatkom októbra.

Tento kompletne rekonštruovaný byt sa nachádza na 5 poschodí z 7, orientovaný na východnú, západnú a južnú svetovú stranu s loggiu a výťahom. Tento byt poskytuje nádherné výhľady na celý región Turca kde máte prírodu na dosah ruky a komfort bývania v meste zároveň. Výhodou bývanie v tejto bytovke je vlastná výmenníková stanica tepla kde náklady na 2 osoby sú len 160€

REKONŠTRUKCIA:



Počas letných mesiacov prešiel úplne novou kvalitnou rekonštrukciou a predáva sa plne zariadený.

Táto rekonštrukcia zahŕňa:



Úplne nové vstavané skrine a kuchynská linka na mieru od stolára. Ďalej rekonštrukcia zahŕňa: novú elektroinštaláciu, stierky, nivelizované podlahy a položená plávajúca podlaha, znížené sadrokartónové stropy s podsvietením, nové radiátory, obklady v kúpeľni a wc, prívody vody a tiež aj revitalizovaný nový balkón, samozrejmosťou sú bezpečnostné dvere, plastové okná, nábytok a všetky spotrebiče ktoré sú úplne nové so záručnými listami.

DISPOZÍCIA:



Pozostáva zo vstupnej chodby. Z chodby sa po pravej strane nachádza šatník, ďalej vstupujeme do veľkej priestrannej obývačky so vstupom na loggiu s výhľadom do prírody. Po pravej strane prechádzame do priestrannej kuchyne ktorá je robená na mieru a vybavená kompletnými elektrospotrebičmi, ďalej v byte sa nachádza samostatná izba so vstavanou skriňou po za posteľ čo šetrí priestor v izbe a vďaka tomu je izba priestranná, ďalšia izba ma samostatný vstup z chodby a co zaujme v tejto izbe je okno, okno v tejto izbe poskytuje nádherný výhľadom na Jahodnícke háje a celý región Turca. Toaleta s kúpeľňou sú murované v lukratívnom dizajne.

Do bytu si stačí doniesť svoje osobné veci a môžete bývať. Očarí Vás už na prvý pohľad tým, že poskytuje dokonalý komfort, vybavenie, účelovosť a precíznosť detailov.

LOKALITA:



Byt nachádzajúci sa v mestskej časti Ľadoveň, v lokalite s výbornou občianskou vybavenosťou, množstvom zelene a športovísk či škôl. Blízko je príroda, nemocnica, 8 ročné gymnázium, Tesco a centrum mesta Martin. Novému majiteľovi tak umožní absolútny komfort moderného a štýlového bývania na vysokej úrovni.

V prípade, ak hľadáte moderné bývanie s plnou občianskou vybavenosťou a dostatkom parkovacích miest, je toto bývanie Vašou jasnou voľbou.

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 122216



Cena: 174 990€

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha73 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky