NOVOPOSTAVENÝ 4 izb. RODINNÝ DOM - Energeticky sebestačný - Drážovce

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Nitra
117 m²
504 m²
predaj - Rodinný dom - Novostavba
250.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1247x zobrazená v zozname / 89x zobrazená detailne / 89x zobrazená detailne tento mesiac

B10 Vám ponúka na predaj úplne nový Rodinný dom aj so zariadením v mestskej časti Nitry, Drážovce, v pokojnej časti obce, mimo hlavnej cesty. Dom práve prebehol kolaudáciou. Je postavený na pozemku o veľkosti 504 m2.

Čo je dôležité povedať je, že dom nebol stavaný na biznis, ale stavali si ho majitelia pre seba a dbalo sa na kvalitu použitých materiálov.

Hlavné výhody tejto novostavby sú, že je prakticky energeticky sebestačná, vykurovanie zabezpečuje tepelné čerpadlo a elektrinu fotovoltaické panely. Tieto prvky vedia veľmi pomôcť pri mesačných nákladoch na nehnuteľnosť ktoré sú minimálne.

Dispozične dom pozostáva z dvoch podlaží.



Na prvom podlaží sa nachádza denná časť, pri vstupe máme prvú kúpeľňu s toaletou a sprchovým kútom spojenú s technickou miestnosťou a práčovňou. Ďalej vstupujeme do krásneho otvoreného priestoru obývacej izby prepojenej s kuchyňou odkiaľ je východ na zadnú časť pozemku. Z kuchyni je taktiež vstup do priestrannej špajze.

Na druhom podlaží sa nachádza nočná časť, s tromi spálňami, jedna väčšia hlavná spálňa, a dve detské izby. Ďalej sa tu nachádza samostatný šatník a veľká kúpeľňa.

V dom sa nachádza teplovodné podlahové kúrenie, ktoré zabezpečuje tepelné čerpadlo. Na streche sú už spomínané fotovoltaické panely. Má energetický certifikát A0. Je pripojený na obecnú vodu a aj na kanalizáciu. Plyn v dome nie je. Na celom dom sú už namontované elektricky ovládané vonkajšie žalúzie.

Lokalita: Mestská časť Drážovce sa nachádza 5 minút od Nitry autom a 3 minútky od priemyselného parku a takisto s výborným výjazdom na diaľnicu R1. Čo sa týka občianskej vybavenosti, nachádza sa tu základná aj materská škola, obchod, MHD...

Názor makléra: Pre rodinu ktorá hľadá novostavbu s nízkymi mesačnými nákladmi a zároveň chce zostať v dosahu centra mesta je práve táto nehnuteľnosť vhodná voľba.

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 122277



Cena: 250 000€

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku504 m²
Úžitková plocha117 m²
Statusaktívne
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky