NOVOSTAVBA 2-izb.byt, GARÁŽ, BA II Ružinov, Jégého alej

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Jégého
56.85 m²
12
8
2
áno - 1 auto
áno
prenájom - 2-izbový byt - Novostavba
650,- €/mes. Energie:
150 € / mes
+150,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

2740x zobrazená v zozname / 142x zobrazená detailne / 142x zobrazená detailne tento mesiac

3D PÔDORYS NEHNUTEĽNOSTI NÁJDETE NA: https://info.axisreal.sk/SX

POPIS BYTU:


Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom krásny slnečný KOMPLETNE ZARIADENÝ 2-izbový byt s LODŽIOU v NOVOSTAVBE Jégého alej v lokalite Bratislava II
Ružinov na ulici Jégého. Tento moderný byt sa nachádza na 8. nadzemnom podlaží a má celkovú plochu 61,85 m2 (byt 56,85, lodžia 5 m2).
Dispozícia bytu: vstupná chodba, priestranná obývacia izba spojená s kuchyňou a jedálenským kútom, nepriechodná spálňa, kúpeľňa s vaňou, práčkou a toaletou, lodžia dostupná z obývacej izby, komora/šatník.

K dispozícii je PARKOVACIE STÁTIE v garáži.


V bytovom dome sú dva výťahy, 24 hod. strážna služba, kamerový systém, vstup do domu pomocou čipovej karty a v bytoch je video-vrátnik.
Byt je vhodný pre 2 osoby, bez domácich zvierat.

Výhody:


❶ PARKOVACIE MIESTO v garáži
❷ LODŽIA

❸ Moderne zariadený byt


❹ samostatný šatník/komora

STAV BYTU:


NOVOSTAVBA, kvalitné materiály. Byt je KOMPLETNE MODERNE ZARIADENÝ. V kuchyni je kuchynská linka so vstavanými elekto-spotrebičmi (indukčná varná doska, elektrická rúra, mikrovlnná rúra, chladnička s mrazničkou), v obývacej časti sedačka, stolík, nábytok, televízor. Priestranná vstavaná skriňa v chodbe a v spálni. V spálni je manželská posteľ a komoda (tento nábytok nie je na fotografii). K dispozícii je internet a káblová televízia od poskytovateľa V-net.

PLATBY:


Nájomné je 650,- eur plus zálohy za energie a služby spojené s užívaním bytu vo výške 150,- eur. Pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí nájomné za prvý mesiac nájmu, depozit vo výške jednomesačného nájomného 800,- eur (depozit bude vrátený po ukončení nájmu) a provízia pre realitnú kanceláriu vo výške 400,- eur.

LOKALITA:


Vyhľadávaná pokojná mestská časť s kompletnou občianskou vybavenosťou v okolí. Blízko je nákupné centrum Central s nákupnou galériou, Billou, reštauráciami a kaviarňami a 25 m plaveckým bazénom, Zimný štadión, poliklinika ProCare, trhovisko Miletičova. Výborná dostupnosť do centra mesta a ostatných mestských častí. Súčasťou areálu Jégého alej je zelená plocha s detským ihriskom.

/ PRENÁJOM / 2 - IZBOVÝ BYT / BRATISLAVA II RUŽINOV / JÉGÉHO ALEJ / ULICA JÉGÉHO / NOVOSTAVBA / LODŽIA / KOMPLETNE ZARIADENÝ / GARÁŽ /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha61.85 m²
Úžitková plocha56.85 m²
Poschodie8
Počet poschodí12
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
InternetTV káblový rozvod
Kúpeľňavaňa
Lódžiaáno
Garážáno - 1 auto
Výťaháno
Parkovanievnútorné
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Oknáplastové
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky