Novostavba 2 izbový byt, Muchovo námestie, Bratislava V. Petržalka

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
Ulica.: Muchovo nám.
45 m²
7
2
1
nie
áno
prenájom - 2-izbový byt - Novostavba
850,- €
Ponúknite vlastnú cenu

14404x zobrazená v zozname / 253x zobrazená detailne / 253x zobrazená detailne tento mesiac

POPIS BYTU:


Novostavba v blízkosti do centra mesta. Ponúkame na prenájom krásny 2 izbový, zariadený byt v novostavbe, Bratislava V. Petržalka, Muchovo námestie. Byt sa nachádza na 2/7 poschodí s výťahom. Výmera je 45 m2, spolu s lodžiou o výmere 3 m2. Voľný je ihneď, vhodný pre max. 2 dospelé osoby, malé zvieratko nie je problém. Parkovanie je verejné.
STAV BYTU:
Novostavba - kompletne zariadený. Pohovka do bytu bude zabezpečená po dohode s nájomcom, klimatizačná jednotka naplánovaná na Marec/April 2025. Byt nemá k dispozícii TV, ale plna WIFI je zahrnutá v cene. Na poschodí vedľa bytu je k dispozícii kobka so stojanom na bicykel na stene.

PLATBY:


Depozit - mesačný, nájom - 850 euro vrátane energií a internetu, provízia pre RK - 700 euro
LOKALITA:
Lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť a napojenie na diaľnicu (obchody, služby, reštaurácie, kaviarne, sieť MHD). V tesnej blízkosti je nákupné centrum a možnosti na rôznorodé športové aktivity a prechádzky. Vďaka týmto výhodám patrí medzi najobľúbenejšie lokality na život v Bratislave.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha45 m²
Úžitková plocha45 m²
Poschodie2
Počet poschodí7
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynnie
Internetoptika
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno - 1
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zZmiešané
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Oknáplastové
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky