NOVOSTAVBA 2 IZBOVÝ BYT S PARKINGOM, REZIDENCIA KMEŤOVÁ - STARÉ MESTO

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Staré Mesto
Lokalita.: Košice - mestská časť Staré Mesto
Ulica.: Jiskrova
54 m²
4
prízemie
2
nie
áno
áno
nie
prenájom - 2-izbový byt - Novostavba
960,- €/mes.
Ponúknite vlastnú cenu

40876x zobrazená v zozname / 490x zobrazená detailne / 290x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária Relcom ponúka na prenájom krásny, nový 2- izbový byt v novostavbe Rezidencia Kmeťova. Bytový dom sa nachádza v atraktívnej štvrti len 5 minút pešo od centra mesta, v blízkosti Mestského parku. Ide o mimoriadne tichú lokalitu bez zbytočných pohybov áut. Ak hľadáte nadštandardné bývanie v novostavbe, v kľudnej, tichej a bezpečnej lokalite táto ponuka je určená práve pre Vás!

Dispozícia bytu pozostáva z chodby odkiaľ sa ide do kúpeľne, samostatného WC, spálne a obývačky ktorá je prepojená s kuchyňou. Z obývačky a spálne sa dá vyjsť priamo na terasu s predzáhradkou.

DISPOZÍCIA, VÝMERA A TECHNICKÉ PARAMETRE



Úžitková plocha bytu: 54m2 - bez loggie

Terasa : 11m2


Predzáhradka : 60m2

Poschodie: Prízemie



Byt je nový, voľný ihneď


Vyhradené parkovacie miesto



Štandardy: kvalitná laminátová podlahy, veľkoformátové dlažby talianskej výroby, plastové okná, šatník, kuchynská linka na mieru, indukčná varná doska, elektrická rúra, umývačka riadu ,chladnička a práčka.

LOKALITA A OBČIANSKA VYBAVENOSŤ



Byt sa nachádza vo výhodnej a tichej lokalite mimo hlavnej cesty. V okolí bytu je výborná občianska vybavenosť, pešia dostupnosť do centra mesta.

CENA



Cena prenájmu vrátane energií a parkovacieho miesta je 960EUR/mesiac + 20EUR za internet. Depozit je 1 960€ Cena zahŕňa kompletný právny servis renomovanou advokátskou kanceláriou s viac ako 20 ročnou praxou.

V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať na tel. čísle – Nikoleta Ripcsuová , Realitná kancelária RELCOM – Licencovaná kancelária NARKS

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha125 m²
Úžitková plocha54 m²
Poschodieprízemie
Počet poschodí4
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynnie
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Terasaáno
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizácianie
Káblová televíziaáno
Predzáhradkaáno
Oknáplastové
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky