Novostavba 2 izbový byt, ul. Staré grunty, Bratislava IV. Karlova Ves

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Karlova Ves
Lokalita.: Bratislava - Karlova Ves
Ulica.: Staré grunty
57 m²
5
5
2
nie
áno
prenájom - 2-izbový byt - Novostavba
630,- € Energie:
190 € / mes
+190,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

23950x zobrazená v zozname / 389x zobrazená detailne / 389x zobrazená detailne tento mesiac

POPIS BYTU:


Ponúkame na prenájom pekný, zariadený 2 izbový byt v NOVOSTAVBE - Mlynská dolina - Staré grunty, v lokalite Bratislava IV Karlova Ves. Plocha je 57 m2, z toho má balkón 5 m2. Nachádza sa na 5/5 poschodí bytového domu s výťahom. Parkovanie je verejné v prípade záujmu o garážové miesto za poplatok. Byt je voľný od 1.10.24 pre max. 2 dospelé osoby bez zvierat, nefajčiar ideál.
STAV BYTU:
Byt sa nachádza v novostavbe - pozostáva zo vstupnej haly, obývacej izby spojenej s kuchyňou vybavenou elektrospotrebičmi (chladnička s mrazničkou, mikrovlnka s grilom, sklo keramická platňa, umývačka riadu), 1samostatnej spálne a samostatného šatníka, kúpeľne so sprchovacím kútom, samostatnej toalety. V spálni manželská posteľ, 3 komody, vstavané skrine. V obývačke rohová rozkladacia pohovka, stolík, komoda, možnosť TV a podľa požiadaviek dodať písací stolík. V kúpeľni pračka, skrinka.
Byt má veľa úložného priestoru- samostatný šatník, skrine vstavané skrine v spálni . V celom byte sú vonkajšie rolety.

PLATBY:


Depozit - 630,-€, nájom - 630,-€ + 190 euro náklady, provízia RK - 600,-€.
LOKALITA:
Lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť (obchody, služby, reštaurácie, kaviarne, škola, škôlka, sieť MHD). V tesnej blízkosti je nákupné centrum, detské ihrisko a možnosti na rôznorodé športové aktivity a prechádzky. Vďaka týmto výhodám patrí medzi najobľúbenejšie lokality na život v centre Bratislavy.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha57 m²
Úžitková plocha57 m²
Poschodie5
Počet poschodí5
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynnie
Internetoptika
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Balkónáno - 1
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Oknáplastové
Orientáciajuhozápadná
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky