NOVOSTAVBA: 2i byt s park. miestom, 52, 9 m2;Poprad, 183.900 €

Štát.: Slovensko
Mesto.: Poprad
Lokalita.: Poprad
Ulica.: KARPATSKÁ RESIDENCE
52.9 m²
12
9
2
áno
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
183.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

12459x zobrazená v zozname / 337x zobrazená detailne / 337x zobrazená detailne tento mesiac

ADRIREAL v zastúpení majiteľa Vám ponúka na predaj novostavbu 2 izbový byt s lodžiou 52,9 m2, krytým parkovacím miestom a pivničnou kopkou v Poprade - KARPATSKÁ RESIDENCIA.

Byt sa nachádza na 9. poschodí z dvanástich s výťahom, prislúcha k nemu lodžia 2,61 m2 a jedna pivničná kobka s rozlohou 2 m2 predeleným systémom z plechu.
Pozostáva z 2 obytných miestností spálňa, obývacia izba s kuchyňou, predsieň so vstavanou skriňou, kúpeľňa s rebríkovým radiátorom, vaňou, zrkadlom, kúpeľňovou skrinkou a s WC. Kuchyňa robená na mieru disponuje so vstavaným spotrebičmi: chladnička s mrazničkou, varná indukčná doska, umývačka riadu a digestor. Podlahová plocha bytu je 50,29 m2.

V byte sú plávajúce podlahy. Lodžia, kúpeľňa s WC keramický obklad. Plastové okná so žalúziami, ktoré sú na elektrické ovládanie. Hladké sádrové omietky s hygienickým náterom, bezpečnostné protipožiarne vstupné dvere, videovrátnik a optická prípojka.
K predmetu prevodu patrí aj výlučne užívacie právo ku krytému parkovaciemu státiu, ktoré je hneď pod bytovým domom.

Byt je slnečný, orientácia južná, teplý, priestranný a moderný. Poskytne Vám komfortné bývanie s nízkymi nákladmi na bývanie, ale aj možnosť na zhodnotenie Vašich financií.
Lokalita bytového domu sa nachádza blízko centra mesta Poprad. Je to vyhľadávaná časť mesta, nakoľko sa vyznačuje veľmi dobrou dostupnosťou a kompletnou občianskou vybavenosťou. v blízkosti je autobusová, vlaková stanica, cyklistický chodník a centrum mesta je vzdialené do 10 minút pešou chôdzou.
Sídlisko Západ sa vyznačuje dostatkom zelene, v okolí je viacero školských zariadení, ihrísk, potravín, knižnica, pošta.....

Ak Vás táto ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať: Adriana Astalošová, .


Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha52.9 m²
Poschodie9
Počet poschodí12
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Lódžiaáno - 1
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Oknáplastové
Orientáciajužná
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky